Od godziny 8 rano nie mogę wejść do gry. W czasie kolejki logowania wyskakuje komunikat z błędem serwera......
![]()
Od godziny 8 rano nie mogę wejść do gry. W czasie kolejki logowania wyskakuje komunikat z błędem serwera......
![]()
O godzinie 10 rano zgłaszałam problem i nikt nic z tym do tej pory nie zrobił
Do dupy z taką grą
Jeżeli pisałaś na support, to spodziewałbym się jakiejś odpowiedzi w kwietniu. Jednak nie widzę innych graczy z Twojego serwera, żeby się skarżyli na brak możliwości gry, więc możliwe, że problem jest po Twojej stronie. Spróbuj wyczyścić cache przeglądarki, ewentualnie spróbuj uruchomić grę z innej.
I dobrze by było opanować umiejętność edycji własnego postu a nie pisać 3 szt jeden pod drugim![]()
Próbowałam uruchomić w innej przeglądarce i jest to samo. Jaka może być moja w tym wina? Wyczyściłam i nadal ten sam komunikat: Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystąpił błąd rosimy spróbować ponownie." I tak próbuję od rana i ciągle to samo....................
Ostatnio edytowane przez Kasienka12585 ; 20.03.2013 o 15:21
A to trzeba było od razu pisać, że obszar serwera uszkodzony. W takiej sytuacji jest szansa że w nocy skrypt to naprawi. Jeżeli nie, to tylko support może pomóc.
Dzięki za nadzieję)
Teraz ja nie mogę wbić do gry... "Połączenie nie powiodło się" i tak od pół godziny.