Zobacz wyniki ankiety: Jesteś za?

Głosujących
8. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

1 12.50%
  • Nie

7 87.50%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Zakładka [przygoda]

piatkosia2015

Zakładka [przygoda]

Jesteś z ludźmi w przygodzie - czasami tych ludzi jest trzech. Nie chcesz pisać na gildyjnym, a fajnie by było popisać.
    Zwykły priv jest na 2 osoby, a fajnie, by można było się dogadać w trójkę. A nawet w 2, bez szukania znajomego na liście.
    Myślę, że taka zakładka w chacie [przygoda] na pewno by się przydała. Zakładka byłaby aktywna tylko w przypadku bycia w przygodzie i dodawałaby innych co na niej są.

Jak sądzicie? Potrzebne? Mi osobiście tego brakuje.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Myślę, że spośród 32 kanałów czata (w tym 28 bez określonego celu) można spokojnie znaleźć sobie jakiś wolny do pogaduchów w trakcie przygody
    dodatkowa zakładka nie jest potrzebna

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pomysł ciekawy, ale wymaga modyfikacji. Kanały musiały by być dwa, bo jednocześnie można być w dwóch przygodach. Zakładki musiały by być na stałe, nawet jak jesteś na innej mapie niż mapa przygody, tak by ktoś z przygody mógł pisać nawet jak Ty jesteś już na innej mapie.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez piatkosia2015 Zobacz posta
    Jesteś z ludźmi w przygodzie - czasami tych ludzi jest trzech. Nie chcesz pisać na gildyjnym, a fajnie by było popisać.
    Zwykły priv jest na 2 osoby, a fajnie, by można było się dogadać w trójkę. A nawet w 2, bez szukania znajomego na liście.
    Myślę, że taka zakładka w chacie [przygoda] na pewno by się przydała. Zakładka byłaby aktywna tylko w przypadku bycia w przygodzie i dodawałaby innych co na niej są.

Jak sądzicie? Potrzebne? Mi osobiście tego brakuje.
    Popieram. Dla sprostowania podam:
    Czat główny to global-1 a mamy kanałów 32.
    Wiec w polu czatowym wpisujemy:
    /j global-x
    x={1,2,3,4,...,32}
    przykład. /j global-10
    Masz tyle kanałów że nie potrzeba robić dodatkowych kłopotów BB. Niech pracują nad tym obiecanym PvP i drzewkiem technologicznym.
    Głosuję na NIE

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Też na nie: im więcej zakładek czatów tym mniej stabilna gra.

Początkujący Odkrywca Awatar kazuja
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A o czym chcesz z nimi tak gadac wyslij 1R na tamten oboz ;] i lece dalej z przygoda :P

DAJCIE NAM JUŻ PVP BO NUDĄ WIEJE
    REKRUTACJA DO XIII Legionu
    Wymagania: 32 poziom i aktywność

Uprawnienia umieszczania postów