Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Znikanie budynków

Osadnik Awatar zbyszko74
    Serwer
    Nowa Ziemia

Znikanie budynków

Ej, co się dzieje w tej grze że niekiedy ot tak po prostu wcina budynki. Kiedyś wcięło mi leśnika liściastego, ale dobra pomyślałem że może nie jestem pewien, ze może tu nie stał, zbudowałem drugi. Ale dziś zauważyłem że wcięło mi budynek "warsztat piwowara" , jestem tego pewien bo miałem dwa takie budynki, a został jeden, w miejscu gdzie stał drugi jest puste pole.... Wgrywałem grę 3 razy, myśląc że to może błąd wgrania, ale to nic nie dało .
    Pytanie, dlaczego to się dzieje, a skoro się tak robi, to kto zwróci mi utracone budynki ? Czy ciągle muszę sobie je budować od nowa ?

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przeważnie te budynki są, tylko się nie wyświetlają. Po pewnym czasie się pokazują. Zależne od prędkości neta.

Osadnik Awatar zbyszko74
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie wydaje mi się żeby budynek wgrywał się od dwóch godzin, mam dosyć szybkie łącze, zresztą nie w tym leży problem, a ponadto w podsumowaniu gospodarki też pokazuje mi że mam tylko 1 taki budynek. Myślę że to błąd na serwerach .

Osadnik Awatar zbyszko74
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Widzę moderatorzy nie interesują się co z tym fantem zrobić. Najlepiej przemilczeć ..

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A możesz łaskawie powiedzieć dlaczego oczekujesz zainteresowania tym tematem od moderatorów? Z tego co wiem, to zajmują się oni utrzymywaniem porządku na forum, a nie naprawianiem bugów w grze. Więc jeżeli chcesz jakiegokolwiek zainteresowania swoim problemem, to napisz na support.

Osadnik Awatar zbyszko74
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ok, dzięki

Osadnik Awatar Hersmen
    Serwer
    Złota Góra
    Pisz do supportu z takimi problemami. Jeszcze jest możliwość, że masz slaby internet i po prostu gra jeszcze Ci dobrze nie weszła.
    Radzę Ci sprawdź najpierw czy to nie problem z internetem a dopiero potem pisz.

Osadnik Awatar zbyszko74
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to na pewno nie jest problem z internetem, już pisałem. Ale ok, już wysłałem problem do supportu, dzieki .

Uprawnienia umieszczania postów