Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Chrome i zapamiętywanie hasła

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Chrome i zapamiętywanie hasła

Witam,

Mam problem z zapamiętaniem hasła w przeglądarce Chrome. Po wpisaniu loginu i hasła na "głównej" i wciśnięciu enter/kliknięciu zaloguj nie wyskakuje monit z pytaniem o zapamiętanie. Ma ktoś jakieś sugestie?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zainstaluj sobie plugin LastPass - mnie pomogło.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A rozwiązanie bez instalowania czegokolwiek? Na Firefoxie działa normalnie :/

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Firefox pod settlersików najlepsza przeglądara i nie ma problemów takich jak na chromiku, choć sam używa chrome'a. Na chromie jeszcze "ą" nie działa, ale z tym można sobie łatwo poradzić. Niestety po kilku próbach z LastPass dałem sobie święty spokój z tym zapamiętywaniem hasła, aż tak to nie jest uciążliwe
    Ostatnio edytowane przez Gizmo09 ; 18.03.2013 o 17:57

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Firefox przestał być u mnie najlepszą przeglądarką po TSO od ostatniej aktualizacji do najnowszej wersji FF i Flasha Po prostu nie dało się grać, co chwilę jak nie wywalona wtyczka to rozłączony serwer rozmów, do zwiechy całej gry włącznie. Z mieszanymi uczuciami przesiadłem się na Chrome, kliknąłem parę razy żeby zlikwidować problem z "ą" i od tamtej pory zero problemów - śmiga jak marzenie

Uprawnienia umieszczania postów