Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Wojsko a pisankowe zadania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Wojsko a pisankowe zadania

Nie doczytawszy na poczatku wysłałem 4 generałów z wojskiem na pisankową wyspę gdy zawrócilem ich byli już bez wojska.
    Druga sprawa wciaż powracajace zadanie Śmierć przywódcom prosze zróbcie coś z tym
    Ostatnio edytowane przez stalker7110 ; 16.03.2013 o 12:42

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Z zadaniem "Śmierć przywódcom" też miałem problem. Mam post na ten temat, przeczytaj na: http://forum.thesettlersonline.pl/th...zywódcom-quot .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    czytałem ale nie widze rozwiązania a na temat mojego wojska pomyślałem sobie iż moze 800 woja zjadł królik świąteczny

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Obecna sytuacja - aktualizacja (07.03.2013)

Drodzy Gracze,

uprzejmie informuję, że (...) informacje związane z błędnym działaniem kilku zadań, zostały już przekazane do odpowiedniego departamentu. Między innymi mam na myśli: "Taktyk", "Ochotnik", "Więcej włości" oraz "Śmierć przywódcom".

Gdy pojawią się nowe informacje (konkretne daty), od razu o tym poinformuję. Na razie mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.

BB_xaar
    To odnośnie Twojego zadania. Wałkowane wiele razy, nawet w wątku, który ci kolega wyżej zalinkował.

Odnośnie wojska niepotrzebnie wysłanego na przygodę to powinno wrócić op jakimś czasie (kilka godzin). jeśli to się nie stanie to zgłoś się do supportu.

Na przyszłość radzę przed wysłaniem wojska na jakąkolwiek przygodę sprawdź w poradniku co potrzeba. informacje sa na forum zanim przygody pojawiąsię na naszej wersji gry.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez stalker7110 Zobacz posta
    Nie doczytawszy na poczatku wysłałem 4 generałów z wojskiem na pisankową wyspę gdy zawrócilem ich byli już bez wojska.
    Druga sprawa wciaż powracajace zadanie Śmierć przywódcom prosze zróbcie coś z tym
    Kłania się niechęc do czytania, jak wół jest napisane " uwaga; do ukonczenia tej przygody nie potrzebujesz generałów"
    Ciekawe jakie wojsko wysłales jak nawet nie znales przeciwników

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Fleotria Zobacz posta
    Ciekawe jakie wojsko wysłales jak nawet nie znales przeciwników
    pewnie całe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    żal mi was widze jaka gra takie forum .Do tej pory znamłem jako najbardziej zbugowana gre Metina ser priv ale teraz settlers przebija tamtą gre cała gębą

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez stalker7110 Zobacz posta
    żal mi was widze jaka gra takie forum .Do tej pory znamłem jako najbardziej zbugowana gre Metina ser priv ale teraz settlers przebija tamtą gre cała gębą
    Nikt Cię do grania nie zmusza, proponuję na stronie głównej wybrać zakładkę Pomoc/Wsparcie, wybrać Formularz kontaktowy, i wysłać wiadomość następującej treści:

Temat: Usunięcie konta
    Kategoria: Dodatki i kontakt
    Wiadomość: Proszę o usunięcie mojego konta The Settlers Online.

Uprawnienia umieszczania postów