Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Problem z "pisankowymi" przygodami.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja mam problem z pisankami, ponieważ znalazłam wszystkie z całej mapki ale dwie się nie zaliczyły. Na mapie ich nie ma, a co za tym idzie nie mam możliwości zakończenia przygody i co gorsza zdobycia jejek. Co robić?

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zrób relog i sprawdź jeszcze raz. jeśli nie pomoże wyczyść cache przeglądarki i zrób relog. Jeśli dalej nie pomoże napisz do supportu.

Osadnik Awatar Hersmen
    Serwer
    Złota Góra
    Co ty chcesz zdobyć z tych przygód za 1 rybkę. Podejrzewam, że będą one potrzebne do dalszych łańcuchów zadań, a nie do zdobywania pisanek bzpośrednio. Poza tym tak jak już wyżej napisali masz napisane, iż ta przygoda nie wiąże się z żadną nagrodą. Wystarczy troszke poczytać.
    Pisz do supportu z takimi problemami bo może to bug jakiś albo zwykłego laga miałeś.

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Kuba001234 Zobacz posta
    Ja mam podobnie głupi (prawdopodobnie problem- znalazłem jajka- mój zdobywca znalazł a one mi się nie dodają do zadania... jakiś pomysł?
    poszykowania są różnej długości, może wysłałeś odkrywcę na nie takie jak w zadaniu

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów