Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Problem z "pisankowymi" przygodami.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Jakbyś przeczytał opis przygody to znalazłbyś tam informację:

Przygoda zdarzeń:
    Z tą przygodą nie wiążą się żadne nagrody.

Może i nie masz problemów z czytaniem, za to ewidentnie masz problemy z wyszukiwaniem informacji.
    Rzeczywiście w opisie przygody coś takiego pisze, nie przyszło mi do głowy, że może być przygoda bez nagród

. To po cholerę są te przygody?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez SirJarkus Zobacz posta
    A niby gdzie to pisze, że nie ma nagród za przygody u kupca, może bym nie miał problemów z czytaniem gdybym wiedział gdzie takie coś pisze, mądralo? A po drugie, wyraźnie pisałem, że nie miałem przygody "pisankowej" w dzienniku. O obsłudze pisałem żeby mi ktoś nie musiał tłumaczyć jak obsługiwać księgę zadań, rozumiesz?
    Myślę, że nie muszę Ci odpowiadać, gdyż uczynił to zwolk. Powiem tylko, że czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną (mądralo???)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Stan58 Zobacz posta
    Myślę, że nie muszę Ci odpowiadać, gdyż uczynił to zwolk. Powiem tylko, że czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną (mądralo???)
    I co chcesz tym dogadywaniem osiągnąć, chcesz pokazać kto tu jest najbardziej pyskatym kogucikiem?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez SirJarkus Zobacz posta
    I co chcesz tym dogadywaniem osiągnąć, chcesz pokazać kto tu jest najbardziej pyskatym kogucikiem?
    Sam założyłeś temat na forum, bo nie doczytałeś informacji w opisie przygody, kilku z nas swoimi odpowiedziami chciało Ci pomóc, jednak po próbie dyskusji z Tobą uważam, że na takową nie zasługujesz.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Witam, ja z kolei przeczytałam, że za wykonanie zadanie nie ma nagrody, ale ubzdurałam sobie, że chodzi tu o znalezienie pisanek i te pisanki stają się własnością znalazcy. Cóż, tak sobie wymyśliłam, mój błąd. Żeby szybciej zdobyć pisanki to postanowiłam kupić 'zaginione pisanki' za rybkę zamiast czekać. I teraz już znalazłam wszystkie pisanki, oczywiście nigdzie u siebie ich nie mam(nie widzę), ale w związku z tym, że nic mi nie da to zadanie 'za rybkę' to nie wiem co robić - anulować tą przygodę czy coś innego? Jeszcze mam na nią ponad 2dni :/
    Co radzicie?

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To bez znaczenia czy anulujesz, czy dokończysz - jeśli nadejdzie pora, żebyś ukończyła tę przygodę jako zadanie, to poprzedzające zadanie daje tę przygodę w nagrodę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Właśnie nic więcej nie mogę zrobić. W takim razie anuluję, mam nadzieję, że to nie będzie błąd
    Pozdrawiam!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja mam podobnie głupi (prawdopodobnie problem- znalazłem jajka- mój zdobywca znalazł a one mi się nie dodają do zadania... jakiś pomysł?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Kuba001234 Zobacz posta
    Ja mam podobnie głupi (prawdopodobnie problem- znalazłem jajka- mój zdobywca znalazł a one mi się nie dodają do zadania... jakiś pomysł?
    Przeczytaj wątek od początku.... znajdziesz odpowiedź

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    kuba001234 ale o co chodzi? jaki zdobywca? i do jakiego zadania mają ci się dodać?
    jeśli chodzi o Odkrywcę - to on przynosi jajka z poszukwiań skarbów i te przychodzą w waidomości a następnie leca do menu gwiazdy / magazynu.
    jeśli chodzi o innych specjalistów to oni NIE przynoszą żadnych jajek.
    jeśli chodzi o przygody - za zrobienie przygód NIE ma jajek.
    jeśli chodzi o zadania - to masz je w 4 cyklach po 5 zadań - i za wykonanie zadania dostajesz 10 jajek, a za cały cykl 100
    teraz się zastanów i napisz dobrze o co Ci chodzi, bo ja nie rozumiem.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów