Witam, ja z kolei przeczytałam, że za wykonanie zadanie nie ma nagrody, ale ubzdurałam sobie, że chodzi tu o znalezienie pisanek i te pisanki stają się własnością znalazcy. Cóż, tak sobie wymyśliłam, mój błąd. Żeby szybciej zdobyć pisanki to postanowiłam kupić 'zaginione pisanki' za rybkę zamiast czekać. I teraz już znalazłam wszystkie pisanki, oczywiście nigdzie u siebie ich nie mam(nie widzę), ale w związku z tym, że nic mi nie da to zadanie 'za rybkę' to nie wiem co robić - anulować tą przygodę czy coś innego? Jeszcze mam na nią ponad 2dni :/
Co radzicie?
To bez znaczenia czy anulujesz, czy dokończysz - jeśli nadejdzie pora, żebyś ukończyła tę przygodę jako zadanie, to poprzedzające zadanie daje tę przygodę w nagrodę.
Właśnie nic więcej nie mogę zrobić. W takim razie anuluję, mam nadzieję, że to nie będzie błąd
Pozdrawiam!
Ja mam podobnie głupi (prawdopodobnie problem- znalazłem jajka- mój zdobywca znalazł a one mi się nie dodają do zadania... jakiś pomysł?
kuba001234 ale o co chodzi? jaki zdobywca? i do jakiego zadania mają ci się dodać?
jeśli chodzi o Odkrywcę - to on przynosi jajka z poszukwiań skarbów i te przychodzą w waidomości a następnie leca do menu gwiazdy / magazynu.
jeśli chodzi o innych specjalistów to oni NIE przynoszą żadnych jajek.
jeśli chodzi o przygody - za zrobienie przygód NIE ma jajek.
jeśli chodzi o zadania - to masz je w 4 cyklach po 5 zadań - i za wykonanie zadania dostajesz 10 jajek, a za cały cykl 100
teraz się zastanów i napisz dobrze o co Ci chodzi, bo ja nie rozumiem.