Ja przyłączyłam się do Gildy ponad tydzień temu i cały czas czekam na zadania Gildy ale bez skutku. Pisałam do supportu ale odpisali, że Gilda musi zakończyć rozpoczęte zadanie. TYLKO JAK MA TO ZROBIĆ JAK ZADANIE JEST ZABLOKOWANE!?!?!?!?!
Ja przyłączyłam się do Gildy ponad tydzień temu i cały czas czekam na zadania Gildy ale bez skutku. Pisałam do supportu ale odpisali, że Gilda musi zakończyć rozpoczęte zadanie. TYLKO JAK MA TO ZROBIĆ JAK ZADANIE JEST ZABLOKOWANE!?!?!?!?!
witam ,ja takze sie dolaczam z tym problemem ,juz tydzien jak mam wiszace (zblokowane zadania gildi).spora strata czasu i klejnotow,,czy ktos zainteresuje sie tym problemem?bo jak widze olewacie wszystko ,typowe nastawienie na wyciaganie kasy za nic.pozdrawiam
Najlepiej zlikwidowac gildie i zalozyc nowa, my ponad miesiac czekaliśmy na jakaś reakcje suportu i nic. Jest to jednak kłopotliwy sposob i nie daje gwarancji że za jakiś czas problem nie wroci. Ja mam wrażenie ze na ten temat BB milczy.
dzieki za pomoc...mozliwe ze to jedyne wyjscie
ale to od groma kasy w plecy prawda?
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 14.07.2015 o 20:48 Powód: połączenie postów
Dalej nic z zadaniami, poprawki więcej psują niż cokolwiek robią
No niestety, liczyłam że po końcu eventu naprawią a tu bez zmian, jeszcze w dodatku wyspę dostaliśmy po raz kolejny w odstępie 4 dni.
Ja juz mam ten problem u siebie w gildii od ok miesiaca - support powiedzial tylko ze przekazal sprawe do pomocy technicznej i to cala odpowiedz z ich strony
m
Ostatnio edytowane przez MARIUSZ9920 ; 12.04.2013 o 15:30
A oto fragment Zasad Ogólnych, §4, pkt 4:
W związku z tym, że korespondencja z Supportem może zawierać poufne informacje, jej publikowanie na forum/w grze jest niedozwolone i może doprowadzić nawet do blokady konta. Nie ma znaczenia, czy zacytowana treść zawiera całą korespondencję czy tylko jej fragment.
U nas w Gildii znowu wróciło po raz kolejny zadanie z Wyspą Piratóww odpowiedzi dostałam że Dział Techniczny zna problem i pracuje nad nim
Dzisiaj napisałam kolejną wiadmość do Supportu ale z kolei dostaję jakieś zwrotne wiadomości z komunikatem: "Uwaga! Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy"...także nie wiem o co biega![]()