Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 81

Wątek: nie mozna anulowac zadania gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja przyłączyłam się do Gildy ponad tydzień temu i cały czas czekam na zadania Gildy ale bez skutku. Pisałam do supportu ale odpisali, że Gilda musi zakończyć rozpoczęte zadanie. TYLKO JAK MA TO ZROBIĆ JAK ZADANIE JEST ZABLOKOWANE!?!?!?!?!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    witam ,ja takze sie dolaczam z tym problemem ,juz tydzien jak mam wiszace (zblokowane zadania gildi).spora strata czasu i klejnotow,,czy ktos zainteresuje sie tym problemem?bo jak widze olewacie wszystko ,typowe nastawienie na wyciaganie kasy za nic.pozdrawiam

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Najlepiej zlikwidowac gildie i zalozyc nowa, my ponad miesiac czekaliśmy na jakaś reakcje suportu i nic. Jest to jednak kłopotliwy sposob i nie daje gwarancji że za jakiś czas problem nie wroci. Ja mam wrażenie ze na ten temat BB milczy.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    dzieki za pomoc...mozliwe ze to jedyne wyjscie

ale to od groma kasy w plecy prawda?
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 14.07.2015 o 20:48 Powód: połączenie postów

Poznańczyk
    Dalej nic z zadaniami, poprawki więcej psują niż cokolwiek robią

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No niestety, liczyłam że po końcu eventu naprawią a tu bez zmian, jeszcze w dodatku wyspę dostaliśmy po raz kolejny w odstępie 4 dni.

Początkujący Osadnik Awatar Galart
    Serwer
    Kolonia
    Ja juz mam ten problem u siebie w gildii od ok miesiaca - support powiedzial tylko ze przekazal sprawe do pomocy technicznej i to cala odpowiedz z ich strony

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    m
    Ostatnio edytowane przez MARIUSZ9920 ; 12.04.2013 o 15:30

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MARIUSZ9920 Zobacz posta
    oto odpowiedz na mojego maila do supportu;.....
    A oto fragment Zasad Ogólnych, §4, pkt 4:

W związku z tym, że korespondencja z Supportem może zawierać poufne informacje, jej publikowanie na forum/w grze jest niedozwolone i może doprowadzić nawet do blokady konta. Nie ma znaczenia, czy zacytowana treść zawiera całą korespondencję czy tylko jej fragment.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U nas w Gildii znowu wróciło po raz kolejny zadanie z Wyspą Piratów w odpowiedzi dostałam że Dział Techniczny zna problem i pracuje nad nim Dzisiaj napisałam kolejną wiadmość do Supportu ale z kolei dostaję jakieś zwrotne wiadomości z komunikatem: "Uwaga! Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
    Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy"...także nie wiem o co biega

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów