Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Zwieksz zapas pisanek o 800 szt aby otrzymac pierwsze 100 sztuk

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Idho Zobacz posta
    szkoda ze nie mam tego zadania bo już uzbierałem ponad 1k pisanek xD Jednak sprzedawanie wszystkich silosów i młynów wodnych się na coś przydało
    Nie martw się dostaniesz, jak nie teraz to w kolejnych łańcuchach zadań.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pogromca_Sierot: w ciągu tych 5dni znajdziesz kilku znajomych co zrobią ciag zadań, każdy po ciągu zadań ma 150pisanek, więc pożyczysz od 6 osób na chwilę pisanki i zadanie zaliczone.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Ale jeżeli chodzi o gildię to pożyczanie pisanek mogę poddać sceptycyzmowi. Bo 800 pisanek to jest na słonecznym grodzie 16 000 monet. A za taką kwotę wydaje mi się że nie jeden byłby chętny po otrzymaniu pomocy opuścić gildię. W tym momencie gildia owszem, zobaczy kto jest zaufanym członkiem ale też ma duże szanse na stracenie niebagatelnych sum.
    No to Ci powiem, że fajną masz gildię... zero zaufania, zero współpracy, po co w ogóle tworzyć gildię? W mojej gildii przesyłanie sobie "na chwilę" dziesiątków tysięcy przeróżnych surowców (włączając w to monety i surowce mistrzowskie) jest na porządku dziennym. Obojętnie czy chodzi o jakieś zadanie, czy np o zrzut zapasów do menu gwiazdy. A nawet jeśli nawet by się trafił jakiś wyłudzacz (co odkąd jestem w gildii, czyli jakieś 8 miesięcy, nie miało miejsca), to poszedłby w świat z wilczym biletem i niech się udławi tymi "niebagatelnymi sumami" wirtualnych dóbr.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów