Zobacz wyniki ankiety: ZA czy PRZECIW

Głosujących
11. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • ZA(od 47)

9 81.82%
  • PRZECIW (bez zmian)

1 9.09%
  • OBOJĘTNIE

1 9.09%
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Zadania gildyjne z prochem

Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Zadania gildyjne z prochem

Witam uważam że zadania gildyjne w których trzeba wydać proch z magazynu są trochę nie w porządku dla osób z 46 lew gdzie proch można robić od 47 lev. u mnie w gildi to nie problem bo jest kilka 50+ lev. i pomogą, raczej chodzi mi o sytuacje gdzie jest w gildi kilku z 46 lev. a powyżej 46 jest nie wielu takie gildie będą miały problem z zadaniem gildyjnym bo nie zdobędą prochu, wiec żeby było możliwe wykonanie tego zadania dla wszystkich

Wnoszę aby zadania z wydawaniem prochu były od 47 lev.
    Ostatnio edytowane przez Pawel9 ; 13.03.2013 o 11:35

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Co prawda nie mam 46 poziomu, ale moim zdaniem masz rację. Rozumiem, że gildia, handel itp. itd., ale mimo wszystko zadanie powinno być możliwe do wykonania samodzielnie przy użyciu własnych linii produkcyjnych. Tak samo jak bolączką jest zadanie z wykonaniem Wyspy Piratów. Moim zdaniem zbyt często bywa, poza tym rzadko (przynajmniej u mnie) przynoszą mi odkrywcy a kupować co chwilę tę przygodę te też średnia opcja.

Podsumowując jestem za zmianą organizacji zadań gildii, nie tylko prochu.

Uprawnienia umieszczania postów