Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Wesoły geolog i zwykły geolog PROBLEM WRRRRRRRRR

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Wesoły geolog i zwykły geolog PROBLEM WRRRRRRRRR

jak to jest ze wysyłam wesołego geologa na poszukiwania złóż żelaza i pisze ze czas 30 min w tym samym czasie wysyłam normalnego geologa na te same poszukiwania i pisze ze czas do ukończenia to 1 godzina i do tej pory zastrzeżeń nie mam natomiast zamykam laptopa czyli robię wyloguj przychodzę po chwili i widzę ze wesoły geolog i zwykły geolog zakończą poszukiwania w tym samym czasie gdzie wesoły z uwagi na jego specyfikę potrzebuje o połowę mniej czasu na odnalezienie tego złoża. proszę suport o wyjaśnienie mi tej spray przecież jak tak będzie to jak wyslę geologa na poszukiwanie węgla na noc to on go do rana będzie szukał. Wedle mojej opinii ludziska nie zwracają na to uwagi a wedle mnie tutaj odchodzi niezły BŁĄD w tym temacie. Proszę SUPORT o odpowiedź w tym temacie. Nadmieniam iż nie jest to pierwszy raz kiedy takie cuda się dzieją.

Osadnik Awatar P4wel3011
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez bluee Zobacz posta
    Proszę SUPORT o odpowiedź w tym temacie.
    Nie spodziewaj się odpowiedzi od supportu na forum.
    Bezwiednie przechodzimy od wieku, w którym mówimy: „takie będzie moje życie”, do wieku, w którym stwierdzamy: „takie jest życie”.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A to dlaczego mam nie spodziewać się odpowiedzi co to jakiś temat TABU

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie, to nie temat tabu. Tylko źle zaadresowana prośba. Na forum wypowiedzą się gracze, czasem moderator lub Community Manager, ale nie support. Zapytania do supportu kieruje się bezpośrednio do nich używając formularza kontaktowego.
    Odnośnie takich 'cudów' o których piszesz - sprawdź proszę czy czas na Twoim komputerze jest dobrze ustawiony, bo bardzo często takie kwiatki są spowodowane właśnie złym ustawieniem czasu na komputerze. Jeśli to jednak nie wina czasu pozostaje Ci jedynie napisać zgłoszenie do supportu i cierpliwie zaczekać na odpowiedź.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wylogowanie się z gry powoduje reset licznika czasu u geologa (zresztą nie tylko u niego). Taki sobie odrobinę uciążliwy błąd gry. Bezpieczniej jest po prostu zamknąć przeglądarkę, bez wylogowywania się (utrata połączenia z internetem podczas zamknięcia laptopa jest traktowana jak wylogowanie się bo jesteś w grze i tracisz połączenie z serwerem). Dopiero po zamknięciu przeglądarki zamykaj laptopa.

Uprawnienia umieszczania postów