Zobacz wyniki ankiety: Czy to jest dobry pomysł?

Głosujących
59. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

20 33.90%
  • nie

38 64.41%
  • mam to gdzieś

1 1.69%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Możliwość sprzedawania klejnotów na handlu

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pomysł z handlem klejnotami ma sens wtedy i tylko wtedy ... kiedy klejnoty wycofa się jako nagrodę za kolejne levele i codzienne logowanie

No nie wiem czy wtedy byliby zwolennicy takiej opcji ?

Moim zdaniem, handel powinien obejmować wszystkie dostępne surowce poza klejnotami

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pomysł nie zostanie nigdy wprowadzony. Tak jak wspomniał na początku gracz bembus byłoby to impulsem do zakładania multikont tylko po to żeby zgarniać z nich klejnoty. A tak jak wspominali inni jak ktoś ma klejnoty to spokojnie kupuje budynki za klejnoty i sprzedaje za monety więc nie ma problemu.

Edit: Hakardrag: oj byłby płacz i lament z tego powodu :P Sam cierpliwie czekam na wbicie 50 lvl żeby tylko dostać 2500 za lvl i 2500 za zadania i kupić sobie weterana (chociaż jeśli uda mi się kupić w evencie to nie wiem czy na 2 się skuszę wtedy)

Wydaje mi się że to wszystko w temacie. Losy tej propozycji są oczywiste

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 16.03.2013 o 11:51

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jednak BB miało kiedyś taki pomysł. Kilka miesięcy temu na serwerze testowym u kupca był przedmiot, który podarowany jako prezent znajomemu dawał połowę jego wartości w klejnotach, ale szybko został wycofany.
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Kranderga Zobacz posta
    Jednak BB miało kiedyś taki pomysł. Kilka miesięcy temu na serwerze testowym u kupca był przedmiot, który podarowany jako prezent znajomemu dawał połowę jego wartości w klejnotach, ale szybko został wycofany.
    Nie słyszałem o tym, i jednak skłaniam sie w stronę że to raczej był jakiś bug a nie zamierzony plan.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Świetny pomysł. Mogłyby być klejnoty w handlu, tylko że jedynie za wysokie ceny. Dobre to nawet.
    Niestety, jednak ten niesamowity plan nigdy nie będzie wprowadzony.
    Ostatnio edytowane przez opona94 ; 19.03.2013 o 16:16 Powód: Usunięcie nieregulaminowych treści

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Jest przynajmniej JEDEN powód, dla którego NIGDY nie będzie handlu klejem między graczami.
    No chyba że wycofają ten budynek

[edit]
    A no tak, jest jeszcze opcja nałożenia 50% prowizji.
    Ostatnio edytowane przez Iphoris ; 18.03.2013 o 14:09 Powód: jak wyżej zauważyłem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów