W imieniu gildii Kooperacja Osadnicza popieram pomysł, żądając szybkiej reakcji
W imieniu gildii Kooperacja Osadnicza popieram pomysł, żądając szybkiej reakcji
To już dawno powinno działać. W ten sposób wiadomo kto się leni i Rada może go zmobilizować ew. poprosić gildię o pomoc dla delikwenta.
popieram takie rozwiązanie, czekałem na to
Mam nadzieję ze zostanie to wprowadzone,popieram i liczę na na to
Popieram, doskonały pomysł
A ja bym chciał poznać argumentację tej jednej osoby, która zagłosowała na NIEChyba, że za uzasadnienie uznamy to co w opcji jest po "nie", czyli "mam to gdzieś"
![]()
Zaznaczam odpowiedź C, tj. "Nie wiem", czyli ani odpowiedź A=jestem za, ani odpowiedź B=jestem przeciw.
Z jednej strony to byłoby ułatwienie, ale z drugiej - przeczy samej istocie tych zadań, bo wiąże się teraz problem do rozwiązania: co zrobić z tymi, którzy nie muszą i kto nie musi, a kto musi?
Przypominam, że nie wszyscy w gildii muszą robić zadanie. A przy nieaktywnych dłużej kolejne zadania mają mniejszą ilość osób, które powinny wykonać zadania.
Poza tym dodatkowy znaczek obok kogoś kto jest online lub offline (słynne kropki) sprawią, że profil nie bedzie przejrzysty. Może to inaczej rozwiązać?
Nie wiem...
Stąd moja odpowiedź.
Stąd nie zaznaczyłem w ankiecie (za mało alternatywnych odpowiedzi).
Pomysł dobry, ale czy nie lepiej informację taką zamieścić w widoku członków gildii ? Tam i tak są dwie pozycje nieużywane(notatka urzędnika i aktywna przygoda) i w ich miejsce dodać coś takiego.
Bardzo dobry pomysł i popieram !!!