pisałem już o tym problemie nie mogę zakończyć pierwszego zadania wyzwoloneą mam całą wyspe a nie da się zakończyć zadania zakończ pojawia się co chwile już od ponat 2 tygodni ja jestem już w 35 lewelu a wymagany poziom tego zadania jest 15
pisałem już o tym problemie nie mogę zakończyć pierwszego zadania wyzwoloneą mam całą wyspe a nie da się zakończyć zadania zakończ pojawia się co chwile już od ponat 2 tygodni ja jestem już w 35 lewelu a wymagany poziom tego zadania jest 15
nie przejmuj się, ja na rozwiązanie tego problemu czekam już 2 miesiące. Widocznie dla BB ten problem jest tak nierozwiązywalny jak skup butelek za komuny.
mam podobnie z 2 zadaniami, które wiszą od 3 miesięcy. Jak widać na screenie, trzecie nie zaliczone, natomiast ostatnie jest. Oba tyczą się wykorzystania jednostek na swoich włościuach co swego czasu uczyniłem, ale na poziomie wyższym niż jest w zadaniu. Przykładowo ochotnicy zrobiłem na lvl 27, a zadanie pojawia się na lvl 21.
Ostatnio edytowane przez climba ; 03.03.2013 o 14:00
W "wyzwól swoje włości" mam nie zaliczone "Raz na zawsze" na zadaniu " Więcej włości" kłódeczka, a co chwilę wyskakuje mi "Banici" pomimo ze zaliczone, oczywiście klikanie zakończ nic nie daje, mija 10 min i znowu wyskakuje a support milczy.
ja tez czekam ze 2 miechy i nic...
nie przejmujcie sie ****** :-)
jestem na 37 lvl i mam to minimum 10 x w ciagu 4 godzin siedzenia na koncie :-) od jakichs 2 miesiecy
pewnie ze przydalaby sie ta przygoda co jest tam nagroda hehe pare punktow by doszlo
ale to jest BETA wiec tu wszystko sie moze zdarzyc hehe
pewnie ludziska pracuja po 25 godz. na dobe zeby te lagi usunac no chyba ze chleja bez przerwy a nas olewaja
dla programisty ( dobrego ) taki lag to 5 minut roboty
a swoja droga tak na powaznie to mysle ze jednak powinni te LAGI usunac bo troszke wkurzaja niestety
pzdr deepcio ( omarczaki)
Ja to mam z "więcej włości". Podczas jednego logowania potrafi pojawić się co 2-3 minuty parę razy. Wszystkie inne podzadania już dawno wykonane :/
Zadanie musiało być zrobione w danym przedziale lvl. Jak zostało zrobione później to niestety takie błędy będą wkurzać ale tylko do czasu aż zrezygnujecie z gry bo support nie potrafi tego rozwiązać![]()