Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: The Best Assassin`s - rekrutacja otwarta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

The Best Assassin`s - rekrutacja otwarta

ZAINTERESOWANY WSTĄPIENIEM DO NAS???
    CZYTAJ DALEJ JEŚLI MASZ CO NAJMNIEJ 25 LVL!!!

„Przez lata obserwowałem to miasto. Studiowałem, doskonaliłem się, zabijałem w jego murach, i gdy nadszedł czas - poskromiłem je – uformowałem. Nigdzie w tym mieście nie spotkałem człowieka, który mógłby mi dorównać, duszy, która byłaby skłonna zabić w imię przeznaczenia , istoty zdolnej do tego, by walczyć o swoje, tak przebiegłej, by spojrzeć śmierci prosto w oczy i tak charyzmatycznej, by zdołała zebrać niepokonaną armię, która podbije cały teren.
    Ostrzegam wszystkich - jeśli pragnę żyć to żyję, jeśli pragnę brać - biorę, jeśli pragnę twojej śmierci - to zginiesz!!!
    I co teraz zrobisz?
    Znajdę przyjaciół!

Dowódcą jest AssassinGonzo oto jego słowa:

Jestem dowódcą Assasynów – chcesz zostać członkiem mojej armii? Najlepszym Assasynem?
    Będziemy najlepsi, jeśli zawalczymy o to RAZEM!!!
    Działamy w mroku, by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami”.

***GILDIA THE BEST ASSASSIN’S***

REKRUTACJA
    zainteresowanych z lvl 25 i wyżej prosimy o przesłanie podania do lidera zawierającego krótką informację na swój temat

REGULAMIN
    - zaangażowanie w rozwój gildii i własny
    - aktywność, komunikatywność, lojalność
    - przyjazna atmosfera i dobra zabawa

NIE SZTUKĄ JEST WSTĄPIĆ DO SILNEJ GILDII –
    SZTUKĄ JEST TAKĄ ZBUDOWAC !!!

Początkujący Osadnik Awatar Mihau_Alu
    Serwer
    Kolonia
    Gildia Assasins już jest

Osadnik Awatar JackDanieIs
    Serwer
    Kolonia
    "przez lata obserwowałem to miasto. Studiowałem, doskonaliłem się, zabijałem w jego murach, i gdy nadszedł czas - poskromiłem je – uformowałem. Nigdzie w tym mieście nie spotkałem człowieka, który mógłby mi dorównać, duszy, która byłaby skłonna zabić w imię przeznaczenia , istoty zdolnej do tego, by walczyć o swoje, tak przebiegłej, by spojrzeć śmierci prosto w oczy i tak charyzmatycznej, by zdołała zebrać niepokonaną armię, która podbije cały teren.
    Ostrzegam wszystkich - jeśli pragnę żyć to żyję, jeśli pragnę brać - biorę, jeśli pragnę twojej śmierci - to zginiesz!!!
    I co teraz zrobisz?
    Znajdę przyjaciół!"
    rotfl.
    No fuck was given that day.

Uprawnienia umieszczania postów