Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Kolejne znikające wątki

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Kolejne znikające wątki

No to zaczynamy zabawę od nowa

Tym razem został skasowany wątek gracza Szpilovsky:
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...7666#post87666

Ciekawe swoją drogą że najprościej jest zamykać tematy niż udzielić wyczerpującej na nie odpowiedzi, a zasłanianie się regulaminem nic Wam nie da bo będzie to powielane tak często aż Wam się znudzi i w końcu ktoś da sensowną odpowiedź nie traktując nas przy tym niczym bandy siedmiolatków. Proszę aby każdy moderator tego forum wziął sobie do serca to że my nie odpuścimy, a że mamy prawo wiedzieć dlaczego podejmujecie takie a nie inne decyzje to będziemy pisać nadal i nadal

Pozdrawiam i czekam na konstruktywna krytykę mojej wypowiedzi tutaj, bez kasowania tematu "bo tak jest najprościej"
    PRECZ Z CENZURĄ! WOLNOŚĆ GÓRĄ!

Banned
    Serwer
    Kolonia
    FAQ pracy moderatorów

9. Uważam, że dostałem bana bez powodu! Gdzie to zgłosić?

Wszelkie skargi/zastrzeżenia związane z pracą moderatorów oraz blokadami w grze/na forum należy przesyłać bezpośrednio
    do Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?) - ani czat ani forum to nie miejsce na taką aktywność.
    Zasady Ogólne
    §4 Inne
    3. Gracze, którzy pragną złożyć zażalenie na zachowanie moderatorów, zarówno na czacie jak i na forum, proszeni są o kontaktowanie się bezpośrednio z zespołem wsparcia technicznego (Support). Wszelkie wątki o tej tematyce na forum (czacie) są niedozwolone i będą natychmiast zamykane lub kasowane.
    Na koniec przypomnę tylko że to nie moderatorzy ustalają jakie punkty znajdą się w regulaminie i nie od nich zależy co wolno, a czego nie. Dostajemy gotowy zbiór zasad, których mamy pilnować, więc wszelkie sugestie ewentualnych zmian --> support.
    Pozdrawiam
    MOD_Nyu
    Ostatnio edytowane przez MOD_Nyu ; 02.03.2013 o 11:07

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    DonKokot:

Wczoraj na czacie byłem od godz 17, do godziny 23 było bardzo spokojnie, nie została przyznana żadna blokada. W czasie 6h tylko 2 osoby zostały upomniane słownie bez nakładania żadnej kary (w tym ok godz 18 również Ty).

Gdyby gracze nie rozpoczynali tematu moderatorów mogłoby nie być żadnej blokady. Niestety pomimo przypominania regulaminu i próśb o zakończenie tematu temat się nie zakończył więc zostały przyznane blokady.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów