Następujące błędy:
1) Generałowie poruszają się po mapie chaotycznie.
2) Pojawił się błąd ze znikającymi generałami na przygodzie. Czasami generał znika i po nieokreślonym czasie potrafi się pojawić pasek, że wygrał bitwę, a nie było pokazane, aby w ogóle walczył.
3) Wysyłam generałów do różnych bitew równocześnie (nie blok) i zaczynają się problemy z ich ruchem i wchodzeniem do walki.
4) Czas przydzielania jednostek do oddziałów jest bardzo wydłużony. Jak się przydziela oddziały 4-em generałom to potrafi potem wyjść straszny bałagan w generałach, bo gdzieś nie przydzieliło części jednostek, a inny generał w ogóle jest pusty. Trzeba czyścić wszystkich i od nowa zabawa.
Proszę nie pisać mi, że to blok itd. Na mapie mamy kompletny bałagan podczas ruchów wojsk i mam pytanie kiedy to będzie naprawione, bo pamiętam czasy, kiedy wszystko działało poprawnie. Jeżeli nie będzie naprawione to też poproszę o informację. Nie wiem co twórcy chcieli osiągnąć, ale ja ostatnio w ciągu tygodnia zrobiłem 1 przygodę i nie biorę się za następną, aż nie będzie to naprawione. Szkoda moich nerwów.