Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Brak zakładki zakończ

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Brak zakładki zakończ

Witam czy miał ktoś kiedyś podobny problem? Przy wykonywaniu zadania dziennego a właściwie po jego zakończeniu pojawia sie na dole zielony pasek informujący o jego ukończeniu i zakładka zamknij jednak bez zakładki zakończ(brak animacji) a co za tym idzie brak możliwości zakończenia zadania i przydziału nagród.Następnego dnia zadanie znika z listy oczywiście bez pzydziału nagród za jego wykonanie.Na pomoc supportu nie ma co liczyć od grudnia mieli się tym zająć i dalej nic się nie dzieje.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tak się dzieje gdy zadanie jest oczekujące. Może wyglądać, że warunki są spełnione, ale nie można go zakończyć, a następnego dnia pojawia się następne oczekujące. Obiło mi się o uszy, że zdarzają się czasem błędy, że w księdze zadań nie ma zadania dziennego, pojawia się tylko zmieniające się codziennie zadanie oczekujące. Sprawdź jak to jest u Ciebie, ewentualnie wrzuć jakieś screeny.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    inna kwestia że spotkałam gracza który od miesiąca nie wykonał zadania dziennego i codziennie usiłował zrobić oczekujące, najpierw wiec sprawdzić warto rzecz oczywistą, czy nie masz zadania dziennego, jak tak to je zrób albo anuluj, oczekujące staje sie wtedy dziennym

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    mam to samo !!!

Początkujący Osadnik Awatar Urann
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Witam
    Też mam z tym problem zadanie które nie chce się ukończyć masakra Proszę o rozwiązanie tego problemu!!

Początkujący Osadnik Awatar Urann
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Co do problemu zamieszczam screen http://scr.hu/0rzb/hq4j9
    ciągle pojawia się to samo co dziennie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Istotnie trzeba zakończyć najpierw zadanie dzienne. U mnie pomogło serdeczne dzięki za pomoc!

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Urann Zobacz posta
    Co do problemu zamieszczam screen http://scr.hu/0rzb/hq4j9
    ciągle pojawia się to samo co dziennie
    To jest zadanie główne, którego już nie masz a mimo to się pokazuje, w tym może Ci pomóc tylko dział wsparcia technicznego lub cierpliwość.
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Uprawnienia umieszczania postów