Zobacz wyniki ankiety: Czy popierasz pomysł pozostawienia czatu Gildi

Głosujących
54. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

41 75.93%
  • NIE

13 24.07%
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: BAN na czat Global 1

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    MadDarcy - domyślałem się o co Ci chodziło zadając, to pytanie. Jak odpowiedziałem: to zależy od winy.

Teraz się poprawię: czatu gildii nie powinno się blokować!

Uzasadnienie jest proste: czat gildii ma swoich moderatorów. Mamy swoje zasady, wiemy co kto lubi czy zniesie, a czego nie. Można nawet wywalić delikwenta z gildii. Ale to się dzieje w gildii (we własnym gronie).

A jak się coś źle zrobi wobec ogółu (np. global), to tam wejście zablokować. Są tam inni moderatorzy i oni pilnują tych "innych" czatów.

Wierzę nawet w to, że jak ktoś ogromnie nawali na globalu, to i z gildii wyleci. Ale co innym do mojej (naszej) gildii I dlaczego gildia ma być karana brakiem osoby, która wielu, wielu osobom pomaga?
    Ostatnio edytowane przez qwerew ; 25.02.2013 o 20:55

Osadnik Awatar MadDarcy
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez qwerew Zobacz posta
    MadDarcy - domyślałem się o co Ci chodziło zadając, to pytanie. Jak odpowiedziałem: to zależy od winy.

Teraz się poprawię: czatu gildii nie powinno się blokować!

Uzasadnienie jest proste: czat gildii ma swoich moderatorów. Mamy swoje zasady, wiemy co kto lubi czy zniesie, a czego nie. Można nawet wywalić delikwenta z gildii. Ale to się dzieje w gildii (we własnym gronie).

A jak się coś źle zrobi wobec ogółu (np. global), to tam wejście zablokować. Są tam inni moderatorzy i oni pilnują tych "innych" czatów.

Wierzę nawet w to, że jak ktoś ogromnie nawali na globalu, to i z gildii wyleci. Ale co innym do mojej (naszej) gildii
    Właśnie idealnie powiedziane

Osadnik Awatar MadDarcy
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez qwerew Zobacz posta
    I dlaczego gildia ma być karana brakiem osoby, która wielu, wielu osobom pomaga?
    Dzięki

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zgodnie z regulaminem działu ankieta powinna dawać użytkownikom co najmniej 3 opcje, tu są 2. Proszę poprawić ankietę.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik Awatar Saxza
    Serwer
    Złota Góra
    Już czepiasz się - połowa tematów na forum ma 2 opcje - widocznie temat tobie nie leży.

Osadnik Awatar MadDarcy
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    Zgodnie z regulaminem działu ankieta powinna dawać użytkownikom co najmniej 3 opcje, tu są 2. Proszę poprawić ankietę.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    Hmm .... Jakoś nie mogę znaleźć opcji edytuj ankietę - czemu ?

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Edytuj swój pierwszy post tam jest ta opcja

Osadnik Awatar MadDarcy
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Gizmo09 Zobacz posta
    Edytuj swój pierwszy post tam jest ta opcja
    Dziękuję za radę , jednak to chyba nie jest możliwe - znalazłam coś na ten temat

" Jeśli nikt jeszcze nie oddał głosu w ankiecie, jej autor może usunąć ankietę lub zmienić jej opcje. Jednakże, jeśli w ankiecie zostały już oddane głosy, tylko moderatorzy lub administratorzy mogą ją zmienić, lub usunąć. Zapobiega to modyfikowaniu ankiety w czasie jej trwania "

Więc mogę jedynie zwrócić się z prośbą do administratora lub Moderatora o dodanie 3 opcji głosowania - jeśli jest to konieczne - to proszę dodać " NIE WIEM CO O TYM MYŚLEĆ " - szkoda by było gdyby post zniknął , ponieważ dużo ciekawych odpowiedzi padło w tym temacie

[edited]
    w związku z tym stosowną wiadomość wysłałam do Moderatora
    Ostatnio edytowane przez MadDarcy ; 26.02.2013 o 20:49

bembus
    Dzien doberek, jestem na nie, chociaz mialem z pare banow [w tym na 2 dni ], kara to kara

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie.
    Wina -> kara.
    Poza tym już wyobrażam sobie te "odzywki" ludzi na globalach, tak o, "bo i tak nie piszę na globalu, co mi tam"

.
    Ostatnio edytowane przez Darnovc88 ; 26.02.2013 o 23:50

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów