Nasza gildia nie ma od dwóch tygodni zadań gildii a suport do tej pory nie odpowiedział
Dziękuję polski suporcie
Nasza gildia nie ma od dwóch tygodni zadań gildii a suport do tej pory nie odpowiedział
Dziękuję polski suporcie
Gildia TheLastBastion serwer Nowa Ziemia PO RAZ KOLEJNY nie ma zadań gildijnych!!! Za pierwszym razem naprawiali to 3 miesiące, napisali, że rekompensata w postaci monet gildijnych nie jest możliwa. Po naprawie, zadania pochodziły 2 tygodnie i znowu ich nie ma... Beznadzieja...
Inne gildie też nie mają zadań, support otrzymał informacje i cisza. Chociaż jak sie spojrzy na aktywność ludzi którzy coś powinni wiedzieć to cieżko być dobrej myśli![]()
Gildia PzL na serwerze Nowa Ziemia tez brak zadan gildyjnych od ponad tygodnia.
Support ma to chyba w ... nosie....
Xaar, wypowiesz się wreszcie co się dzieje z zadaniami gildii ?? Stworzyliśmy nową gildie bo w starej nie mieliśmy od dłuższego czasu zadań... (gildia Hades). W nowej gildii zadania pojawiały się przez około miesiąc i problemu nie było, aż tu jak gdyby nigdy nic znów pojawił się ten problem i zadań brak.... Ktoś pisał, że problem ten występuje jeśli w gildii jest powyżej 50 członków. U nas w gildii (Bogowie Olimpu!) jest 24 osoby, ładnie codziennie wykonywaliśmy zadania no i zonk....
Proszę o podanie jakiejkolwiek informacji dotyczącej tego błędu....
nam zadania padły dzisiaj :/
BRACTWO PIWOSZY też bez zadań- zastanawiam się czy warto było tworzyć szkoda tylko surowców i monet.
Witam
W naszej gildii (PoPracy) był taki problem jakieś 3 miesiące temu
Musiałem wyrzucic wszystkich 99 członków z gildii i po 24 godzinach znowu zaprosic
Wtedy to pomogło i nam i innym Gildiom ( Złota Góra )
Nie wiem czy po konserwie to teraz zadziała wtedy dostałem taka odpowiedź od supporu
kto może niech spróbuje wiele nie traci TRZEBA USUNĄĆ WSZYSTKICH GRACZY
Poza wodzem oczywiście![]()
Będą jakieś informację dotyczące tego problemu od BB? czy też popularną ostatnio metodą cisza i czekanie aż temat sam ucichnie?
U nas już ponad tydzień nie ma zadań gildijnych support nie raczy nawet odpowiedziec. W Styczniu nie mieliśmy ponad 3 tygodnie zadań to dali nam rekompensate w postaci 100 monet gildijnych ( śmiech na sali) . Serwer nowa ziemia gildia Samo Zuo
Ostatnio edytowane przez blewik1023 ; 21.03.2013 o 00:09