Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Całodniowe konserwacje serwera Kolonia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Całodniowe konserwacje serwera Kolonia

Witam, jako ze przez caly dzien trwaja co chwile konserwacje serwera, oraz rozne dziwne problemy, jak znikajacy generalowie wszystkim graczom (ma Pomocy byl niezly spam o to ), chcialbym w imieniu calego serwera prosic o wydluzenie czasu na zakonczenie aktualnie trwajacych przygod o 1 dzien. Nie kazdy ma czas siedziec cale dnie i czekac az serwer bedzie dzialal, aby zrobic zadanie kryzysowe, a czas do zakonczenia przygody sie nie zmienia mimo tych problemow.

Wysylanie 1 lub 2 koszykow nie zwroci 1000-1500monet wartych aktualnie np Azylu Bandytow, a czasu na ta przygode zbyt duzo nie ma w sumie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    TO jest nic, a co z tym że kopalnie złota mi padną, których nie zdążę zastopować lub uzupełnić, wydałem już na klejnoty ponad 100$ i nie mam zamiaru wydać ani centa, niech mi oddadzą pieniądze albo dadzą 20k klejnotów, bo to już zakrawa na skandal! Za chwile kolejna konserwacja i kolejna, a co głupszy się da jeszcze na klejnoty naciągnąć by ratować sytuację. Ta gra to nie jest tylko gra to portal społecznościowy, to kawałek samego mnie, mojej kreatywności, poczucia spełnienia. Może to brzmieć banalnie ale tak właśnie jest, to nie jest konsolka gdzie sobie postrzelam i już. Jedni malują obrazy inni budują wioski, rozmawiają ze znajomymi etc. Pomyślcie również o tym aspekcie gry!

!!!!DOOOOOO RRROOOOOBOOOOOTYYYYYY!!!! Dzwonię do Alana może Wam się weźmie za dupska, bo widzę, że PeLe wam nie może sprostać !!!

P.S. Chyba Blue Byte też ma konserwę zapraszam na http://www.bluebyte.net/

Uprawnienia umieszczania postów