Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Przygody !! Przedłużenie lub Zawieszenie Wykonania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Kolejka Logowania a Przygody !! Przedłużenie lub Zawieszenie Wykonania

Witam , pisze w związku z problemem zależnym troche od kolejki logowania, a mianowicie o przygodach których czas nieuchronnie ucieka gdy wyrzuci nas z serwera i czekam na liście 700 osób po kilka godzin ( ja nie czekam dostałabym raka oka chyba od gapienia się 8h w monitor) .
    Sprawa dość istotna straciłam ponad 28H z przygody Banici i raczej jej nie ukończe z tego powodu , straciłam możliwość ukończenia o czasie "Czterech Wiatrów" na które mam tylko 14 dni wedle założenia.
    Chciałabym zatem wiedzieć czy mogę liczyć jako średnio aktywny gracz na jakąś reakcje ze stronny supportu poza tym "profesjonalnym " komunikatem przypominającym anegdotę na jakąś pomoc w zapobieganiu upływowi czasu w przygodach do czasu postawienia serwerów na nogi?
    Zalezało by mi na informacji czy istnieje możliwość zapauzowania przez support czasu wykonywania zadania , ewentualny zwrot zadania do menu gwiazdy wraz z surowcami wydanymi na jego wykonanie w wypadku braku możliwości jego zakończenia przez "profesjonalną" kolejkę logowania która "nie jest" błedem a "ulepszeniem" w grze ?

Nie nadmieniam że socjalizm też był "ulepszeniem" dla Polski po 45

Oczekuje odpowiedzi kogoś z kompetencjami.
    Chciałabym zawiesić moich Banitów oraz Cztery Wiatry do czasu zakończenia działania tego co nazywacie ulepszeniem a co jest realnie błedem.

Czekam ewentualnie za zwrot środków wydanych na Cztery Wiatry i Banitów których nie moge skończyć .
    Gdyż po co wprowadzać zadania czasowe jeśli nie gwarantuje się graczowi stale czasowo otwartego dostępu do gry?

Do zwrotu:
    - 6000 mieczy z brązu
    - 4000 koni
    - 4000 mieczy stalowych
    - 2000 długich łuków
    - przygodę "Banici"
    - około 200 kryształów wydanych na natychmiastowe zakończenie produkcji wojska gdyż starałam się uratować przygodę.

Do przygody podeszłam przygotowana z gotowym wojskiem a jednak nie moge jej skończyć bo wciąż nie mogę się zalogować, lub wyrzuca mnie z serwera przy próbie wejścia na przygodę lub powrót na wyspę.

Myślę że nie jedna osoba wydała więcej i oczekuje tego samego.
    Ostatnio edytowane przez Kizume ; 20.02.2013 o 01:10

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie liczyłbym na indywidualną rekompensatę gdyż support zostałby błyskawicznie zasypany taką ilością żądań że na nic innego nie miałby czasu.
    Bardziej prawdopodobna jest (choć niekoniecznie pewna) jakaś zbiorowa rekompensata typu kilka koszy egzotycznych

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dokładnie mam ten sam problem co autorka tematu. Cztery wiatry pochłoneły już mnóstwo moich środków, a przygodę robię już 3 dni bo nie mogę przejść na mapę przygody bo od razu rozłącza z serwerem. I z góry powiem po jaką cholerę mi kolejny kosz egzotyczny. W TSO gram prawie od początku istnienia polskiego serwera ale to co dzieje się już od jakiegoś czasu... tak źle nie było jeszcze nigdy.

Tula_Shin
    Mnie ciekawi inna rzecz. Co z przygodami, których nie można przejść, bo nie można wejść na misję (wiszą mi zdrajcy i ładne 8000 PD). Wysłałam wojska, a sama już za nimi nie pójdę, bo mnie z serwera wyrzuca. Pomijam już środki na szkolenia jednostek i uzupełnianie zapasów, ale jak mam zdobyć PD jak nie mogę wejść na misję, a zegar tyka?

*edit* po zalogowaniu na mozilli zamiast na chrome wywaliło mnie tylko raz, za drugim razem udało mi się wejść na misję, jak jutro obydwie zawiodą zawsze jest jeszcze IE *gorzki śmiech*
    Ostatnio edytowane przez Tula_Shin ; 20.02.2013 o 00:41

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oczekuje :

Każdy gracz realizujący 4 wiatry powinien dostać :
    -przygody które były wymagane w 4 wiatrach ( ci którzy nie realizowli mają rekompensate)
    -surowce które które było trzeba wydać na 4 wiatry
    -2 x skrzynia przygód jako przeprosiny
    -zestaw premiowy ale z latającymi osadnikami a nie koszami

Prywatnie oczekuje zwrotu 200 kryształów.
    Co do rwania połączenia , rwie mi w firefoxie , rwie mi w IE , znajomi z gildi mają to samo .
    Zależy od pogody raczej.

Uprawnienia umieszczania postów