Witam , pisze w związku z problemem zależnym troche od kolejki logowania, a mianowicie o przygodach których czas nieuchronnie ucieka gdy wyrzuci nas z serwera i czekam na liście 700 osób po kilka godzin ( ja nie czekam dostałabym raka oka chyba od gapienia się 8h w monitor) .
Sprawa dość istotna straciłam ponad 28H z przygody Banici i raczej jej nie ukończe z tego powodu , straciłam możliwość ukończenia o czasie "Czterech Wiatrów" na które mam tylko 14 dni wedle założenia.
Chciałabym zatem wiedzieć czy mogę liczyć jako średnio aktywny gracz na jakąś reakcje ze stronny supportu poza tym "profesjonalnym " komunikatem przypominającym anegdotę na jakąś pomoc w zapobieganiu upływowi czasu w przygodach do czasu postawienia serwerów na nogi?
Zalezało by mi na informacji czy istnieje możliwość zapauzowania przez support czasu wykonywania zadania , ewentualny zwrot zadania do menu gwiazdy wraz z surowcami wydanymi na jego wykonanie w wypadku braku możliwości jego zakończenia przez "profesjonalną" kolejkę logowania która "nie jest" błedem a "ulepszeniem" w grze ?
Nie nadmieniam że socjalizm też był "ulepszeniem" dla Polski po 45
Oczekuje odpowiedzi kogoś z kompetencjami.
Chciałabym zawiesić moich Banitów oraz Cztery Wiatry do czasu zakończenia działania tego co nazywacie ulepszeniem a co jest realnie błedem.
Czekam ewentualnie za zwrot środków wydanych na Cztery Wiatry i Banitów których nie moge skończyć .
Gdyż po co wprowadzać zadania czasowe jeśli nie gwarantuje się graczowi stale czasowo otwartego dostępu do gry?
Do zwrotu:
- 6000 mieczy z brązu
- 4000 koni
- 4000 mieczy stalowych
- 2000 długich łuków
- przygodę "Banici"
- około 200 kryształów wydanych na natychmiastowe zakończenie produkcji wojska gdyż starałam się uratować przygodę.
Do przygody podeszłam przygotowana z gotowym wojskiem a jednak nie moge jej skończyć bo wciąż nie mogę się zalogować, lub wyrzuca mnie z serwera przy próbie wejścia na przygodę lub powrót na wyspę.
Myślę że nie jedna osoba wydała więcej i oczekuje tego samego.