Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Znikneły mi jednostki. Jaka jest szansa że się znajda?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dzisiaj w trakcie przerw konserwacyjnych wyparowało mi z wyspy 190 kuszników. Wczoraj byli, dzisiaj ich nie ma. Nie robiłam żadnej przygody w tym czasie. Po prostu czad...

Osadnik Awatar Gordon555
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez ussar Zobacz posta
    Witqm .
    wydaje mi się że suport nie jest od naprawy , problemów , tylko od ich generowania , tak więc nie należy spodziewać się ich rozwązania , ale mnożenia.
    Może jestem nie sprawiedliwy , nie słyszałem żeby suport komuś pomógł.Trzeba liczyc na cud.
    Pozdrawiam
    Cuda się zdarzają mi raz po błędzie zwrócono ekwiwalent straconych wojsk (chyba konnych) w zasobach.

ussar
    Witam .
    Jeżeli dziś była konserwacja , to problem się rozwiązał , lukowie się odnaleźli tylko bez uzbrojenia . Dobre i to można ich wyszkolić . Sprawa załatwiona .Nie wiem komu podziękować , suportowi , BB. i wszystkim za dobre słowo. Temat można zamknąć.
    Pozdrawiam .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak ludzie sie znalezli ale w moim przypadku stracilem 2000 kusz 8000koni i 550 mieczy ze stali plus braz. Niby nic ale dlaczego ja mam placic za ich bledy oczywiscie brak odpowiedzi z supka ;] Dopiero 4 dzien w sumie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów