Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: dodać na wyspie kopalnie granitu .

Lubiebanany

dodać na wyspie kopalnie granitu .

co wy na to żeby dodać kopalnie granitu na wyspie albo zostawcie na stałe tą funkcje co była w święta w magazynie ? przerabianie marmuru na granit . bo dochodzi do tego że w kantorze nikt nie chce sprzedać tylko wszyscy chcą kupić go co zresztą jest oczywiste pozdro . proszę o odpowiedź .

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Kiedyś u geologa była opcja wyszukania złoża granitu ale usunęli, może jak wprowadzą nowe rzeczy dla tych co mają już 50 lvl to powróci pomysł na kopalnie granitu.
    A gdzie ankieta do tego ?

Osadnik Awatar Saxza
    Serwer
    Złota Góra
    Granit jest towarem deficytowym ,więc nie dziw się ,że nie można go kupić :P Co do dodania kopani na wyspie jestem na nie - prawdopodobnie mają być na wyspach przeznaczonych do pvp oraz po takiej zmianie ludzie zapewne chcieliby zaraz las egzotyczny i przygody w odstawkę

Arek357
    Co za dużo to niezdrowo czyli jestem na nie. Za duże ułatwienie w grze.

Osadnik Awatar Kriss80
    Serwer
    Złota Góra
    Zdecydowanie nie, wtedy jakiekolwiek przygody straciły by sens. A tak jest loteria co się dostanie ;-) W końcu to nie jest gra by zakończyć ją w miesiąc Zamiast kopalni granitu powinno być więcej przygód.

Osadnik Awatar Sir_Czacha
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1. BRAK ANKIETY
    2. JESTEM NA NIE
    Po to są przygody, żeby na nich zdobywać Granit.
    Okresowo pojawiające się możliwości zamiany marmuru w granit są dobrym pomysłem dlatego, że są okresowe. Jakby było inaczej nastawilibyśmy się na produkcję tego co jest niezbędne do przerobienia na granit. A to zmieniłoby całkowicie gameplay.

Czekam za to z niecierpliwością co będzie na PvP i tych magicznych nowych wyspach )
    Żadnego dobrego pomysłu na sygnaturę

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety wymaganej regulaminem - zamykam

Uprawnienia umieszczania postów