Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za zmianą/usunięciem wymogu na azyl bandytów w zadaniu cztery wiatry

Głosujących
413. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

356 86.20%
  • Nie

57 13.80%
Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6
Pokaż wyniki od 51 do 55 z 55

Wątek: Zmiana 5 zadania w czterech wiatrach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    azyl jak azyl go mozna dostac chociaz za mapki u kupca ale starych przyjaciol to jedynie z bagiennej lub kupic jak ktos przypadkiem bedzie mial

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Robię trzeci raz azyl bandytów.Dwa razy dostałem belki.Jeśli teraz nie dostane granitu to olewam tą grę ciepłym moczem.Traci się w tej przygodzie od groma zasobów a trzeba liczyc na szczęście w dropie.A może to nie szczęście.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Lipa jest ja robiłem juz 7 razy i nic, wypłukałem się ze wszystkiego do dna, mam 40 lvl, więc jeden przed zmianą, gram już od roku, za nie mam generała 250 jednostek, w zwiąku z tym zrobienie azylu jest meeeega kosztowne , bardzo mi się podoba to zadanie, mam co do zasady dużą motywacje, ale musze z ogromnym żalem odpuścić bo nie odbuduje zasobów na zadanie Wielkanocne w którym musze w końcu "ustrzelić " Weterana labo coś podobnego ...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Saxza Zobacz posta
    Nie robie tego zadania ,bo nie jest opłacalne w stosunku do nagród
    To jest fajne podejście, bez marudzenia, stwierdził fakt - nie robi bo mu się nie opłaca . . .a nie ryczy na forum, że los mu nie sprzyja i wyklina BB, że dali głupie zadania

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nie zmienia sie zasad w trakcie gry choć sam uważam że zadania są absurdalne

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6

Uprawnienia umieszczania postów