Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za zmianą/usunięciem wymogu na azyl bandytów w zadaniu cztery wiatry

Głosujących
413. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

356 86.20%
  • Nie

57 13.80%
Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: Zmiana 5 zadania w czterech wiatrach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Myślę, że wytrwałości nam nie brakuje choć jeszcze mi daleko do Sami76 Nie zrażam się jednak i mam nadzieję, że mocno zaskoczę swoją gildię kończąc Cztery wiatry )) Chciałem członkom F4F podziękować za wsparcie zarówno duchowe jak i mapkowo konikowe Gdyby nie Wy z pewnością nie byłbym taki hardy w próbach skończenia tego zadania Trzymajcie kciuki - ja trzymam za niepoddających się

Michaelpol90... przy 5tej nieudanej próbie byłem trochę sfrustrowany i wierzę, że można się wkurzyć. Niestety 11 razy i nic... za losowa ta losowość trochę dla mnie

Przygoda sama w sobie jest fajna. Przy weteranie straty sa śmiesznie niskie w stosunku do dropa (jeśli dostaniesz granit hehehe) i 10k doświadczenia. Jest szybka! Niestety obecne ceny na rynku mapek i samej przygody sa niepoważne - ale takie prawo rynku i tutaj pretensji do nikogo mieć nie można

Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    i robię 10ty raz ((... już raczej z ciekawości.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Michaelpol90 Zobacz posta
    Ja akurat trafiłem 600 granitu za 1 razem (11%) ale nawet jak bym zrobił to za piątym nie bym marudził jak wy. Najlepiej jak byście w nagrodę, że gracie w grę TSO dostali samochód za 1 zł. Wiem,że dla niektórych to może i ciężkie ale małe wyzwanie każdemu się przyda(bo co to za frajda z gry gdzie wszystko za darmo rozdają)a jak wam nie pasują warunki zadania to go po prostu nie róbcie, nie jest to przymusowe. I tak propo The_Hihi ja mam 46 lvl i robienie tych zadań nie sprawiło mi trudności, nawet małej więc naprawdę fajnie, że pisząc "Moim zdaniem stanowiła by ona zaporę nawet dla 50 lvl" - w jakiś sposób to sprawdziłeś i uzgodniłeś z tymi co mają ten lvl lub są chociaż w małym stopniu do niego zbliżeni ----> Więcej optymizmu życzę i wytrwałości w tych zadaniach
    Tu nie chodzi o marudzenie- udało Ci się za 1 razem- gratulacje, ja 4 przeszedłem i zero granitu- 1 azyl kupiony za mapki- 200 potem 4 sztuki po 1500 monet- bo jutro zaczynam 5 raz i na tym chyba koniec- szkoda czasu, monet, klejnotów, lubczyków i tp..
    Bez sensu ta losowość - naprawdę

Początkujący Odkrywca Awatar Lord_Crain
    Serwer
    Złota Góra
    Właśnie zakończyłem 6x znowu nici z granitu ;/ po 3 miechach urlopu od gry rozważam kolejne ;/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    hej, ja tez mam problem bo robie azyl 5 razy i cieagle granitu nie mozna dostac. Cena za przygode tp wiecej jak 1300 m wiec jaki tu pozytek?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    zadanie z azylem jest beznadziejne. 3 razy azyl zrobiłem, 3 razy bale. 4 raz nie zamierzam - za duże koszty zdobycia przygody. inny warunek (np. zdobądź 600 granitu lub 1200 bali egzo) dawałby pewność , że ukończenie 2 razy zadanie zaliczy, a tak za każdym razem tylko 33%.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    5 raz i w końcu jest granit

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    to zadanie zniechęca do dalszej gry, zrobione przeze mnie 7 raz z rzędu i ani razu nie dało granitu....

Osadnik Awatar Saxza
    Serwer
    Złota Góra
    Nie robie tego zadania ,bo nie jest opłacalne w stosunku do nagród

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    chory pomysł z tym azylem wręcz idiotyczny

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów