Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Nadal problemy z zadaniami Ochotnik i Taktyk

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Nadal problemy z zadaniami Ochotnik i Taktyk

Problem powszechnie znany ale tak na prawdę nic z nim nie jest zrobione. Podbiłem wszystkie wioski barbarzyńskie w swojej strefie (wyspie) i pojawiło mi sie dopiero to zadanie i nawet nie mam juz jak go zrobić.. Wychodzi na to że najlepiej usunąć konto i od nowa zacząć grac bez sensu.. skoro administratorzy takiego problemu naprawić nie umieją.. Szkoda wydanych pieniędzy.. !!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mam to samo. Dobrze, że nie ma determinacji poziomu. Tylko wyspa podbita, gdzie to zrobie. Pomyślałem, że może na przygodzie da się zaliczyć. Zabrałem Ochotników, walczyłem nimi i ... nadal niezaliczone zadanie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Tak samo myślałem... Ale niestety nie udaje się a pojawiły sie dopiero poziom temu czyli 5 poziomów za późno..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Tez mam 2 misje i nie zakończę całego cyklu bez tych 2. Wynika że trzeba się pytać starszych graczy jakie maja misje by wiedzieć by się nie wplatać w zadanie nie do wykonania. Jakbym wiedział np w lvl 26 to bym jeden obóz zniszczył konnica, a tak lipa.
    Czekam na jakiś oficjalny komunikat jak zrobić to zadanie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    mam to samo ... ktos z modow wogole czytał ten topic?

orzel_ez
    Ten sam problem, wyspa podbita a tu wyskakuje zadanie Taktyk ?!?!?! skąd wezmę obóz przeciwnika ?!?!?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    ma to zapewne 2/3 graczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oj ja też mam problem z zaliczeniem zadania Taktyk ......i najgorsze jest to, że po tylu konserwacjach nic z tym faktem nie zrobiono ...może w końcu się doczekamy by mogło to nam w jakiś sposób zaliczyć ;( ... bo przydałaby się nagroda za te zadanie..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Mam to samo + za kazdym logowaniem dostaje wykonane zadanie smierc przywodcy i cma. ktos sie zajmie tym bugiem czy tak juz zostanie????

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja tez mam to samo!!!!!!!!!! zajmijcie sie tym !!!!

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów