to jest absolutnie poniżej jakiegokolwiek poziomu. nie byłoby lepiej wyłączyć grę na 2-3 dni w zeszły piątek, zrobić wszystko jak należy,może czas na zmianę ekipy technicznej?
to jest absolutnie poniżej jakiegokolwiek poziomu. nie byłoby lepiej wyłączyć grę na 2-3 dni w zeszły piątek, zrobić wszystko jak należy,może czas na zmianę ekipy technicznej?
Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 23.02.2013 o 10:16 Powód: usunięcie treści niezgodnej z regulaminem
Mnie się zatrzymało na 586. Kilka minut nie drgnęło i... jestem teraz na pozycji 911.
Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 23.02.2013 o 10:15 Powód: usunięcie treści niezgodnej z regulaminem
Cześć,
a u mnie to samo w kolejce mam czas oczekiwania 1,5 hto poprawili
kiedyś nie było podobnych problemów :/
Witam
dzis czekalem w kolejce logowania 40 min - jesli to ma tak wygladac to ja dziekuje, ale rezygnuje z grania i oplacania tej tandety, ktora nazywanie beta.
Beta moze byc pol roku, ale nie prawie 1,5 roku. Ile to zamierzacie ciagnac i brac kase za kiepska obsluge techniczna ?
ciekawe czy kazdy ma czas aby od 30 do 60 min poswiecic wieczorem na zalogowanie samo do gry. To jest chore.
u mnie kolejka właśnie drgnęła. Z 344 i 1g50 na 327 i 1g39ŁAŁ
![]()
nie stresuj się tak ... skoro po 40 minutach się zalogowałeś to powinieneś być zadowolony ... są ludzie którzy po 2,5 h oczekiwania nadal trwają w uporze dostania się na serwer![]()
Pozdrawiam techników i wszystkich którzy za tym stoją. Dobra robota