Strona 122 z 137 PierwszyPierwszy ... 22 72 112 120 121 122 123 124 132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,211 do 1,220 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    i znowu konserwa ile mozna. znowy bylem 247 i czekalem pol godziny zeby sie zalogowac i nie dalo rady

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ile ta konserwa bedzie trwac?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Michal2301 Zobacz posta
    i znowu konserwa ile mozna. znowy bylem 247 i czekalem pol godziny zeby sie zalogowac i nie dalo rady
    ja też podobnie. Rano logowanie bez problemu (kolejka 1z1) i zaraz po konserwie też bez problemu, teraz ponad pół godz. czekania i ... kolejna konserwa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    do 17.00

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    a co jest najgorsze ze zachwile znowu bedzie sajgon bo wszyscy beda wchodzic czyli jakies 1500 osob i zaloguje sie pewnie po trzech godzinach

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dostaliśmy dwa koszyki z egzotycznymi owocami z przeprosinami. LOL

Bez komentarza...

Czy ktoś w ogóle przyjął te ichnie przeprosiny? -_-''

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    A jak za wykonywaną usługę lubię płacić, dlatego kupuję klejnoty, jednak wydaje mi się, że zrobiłem to zbyt pochopnie, wydałem 100$ tylko po to aby teraz nie móc korzystać z dobrodziejstw moich zakupów. Wracamy do sedna, czym że jest gra? Gra jest rodzajem rozrywki, czyli spędzaniem miło czasu, zamiast tego ... szkoda nawet komentować.

Jeżeli chłopaki się nie sprężą to będę pisał o reklamację, czytaj zwrot pieniędzy, nie kupowałem klejnotów dla klejnotów tylko w określonym celu, rozwoju, sprawienia sobie wspomnianej przyjemności. Cóż mi po tym, jak co jakiś czas mam problem to z tym, to z tamtym - ja rozumiem, że najprościej napisać wersja Beta i reszta niech się goni. Ale wersja beta 1 rok? Skoro ktoś pobiera za to pieniądze to już rodzaj usługi, która winna być na określonym poziomie, nieprawdaż?

No a pyskówki na temat pomyłki typu ctr+del+enter należy rozumieć jako esc+fck+off domniemam, bo jak mój przedmówca stwierdził chodzi o jej przekaz a nie szczególiki.

Ludzie, admini, moderatorzy czy jak się tam Was nazywać, czy ten projekt nie ma przełożonych, przecież markują to dwie potężne firmy w świecie gier, jak mają tak wyglądać wszystkie ich produkcje to na pewno nie dokonam zakupu żadnej gry oznaczonej tymi markami.

P.S. Zastanawiam się czy przypadkiem Microsoft nie kupił udziału obu tych marek, ponieważ gra zaczyna działać jak oprogramowanie firmy z Redmond. Ciągle wersja beta, a użytkownicy którzy zapłacili pieniądze za używanie licencji są ciągłymi beta-testerami, do końca swoich dni, na szczęście nie potrzebny jest już Windows po to aby pograć w gry, przeglądać Internet.

Na szczęście jest coś takiego jak konkurencja, która na szczęście i w rynku komputerów PC jest, zatem czas przestać płakać, tylko przestać się logować, usuwać konta i td. Wtedy i Ubisoft, i Bluebyte zobaczą jak ich sponsorzy przestaną chętnie inwestować i w ich dobytek, inaczej ciągle będzie faza BETA!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    czy komukolwiek udało sie zalogować w ostatniej godzinie???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Spay Zobacz posta
    czy komukolwiek udało sie zalogować w ostatniej godzinie???
    Tak, bez problemu.

Osadnik Awatar Nimphianey
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez sloonik Zobacz posta
    Kolejna prośba, dotyczy udzielanych przez szacowne grono moderatorów pomocy. Bardzo Was proszę przez wgląd nie na siebie, ale na ludzi dla którzy z tej gry korzystają, a w cale nie muszą wiedzieć co to jest aktualizacja flasha, czyszczenie cache przeglądarki, czy jej zmiana na inną. Te wszystkie rady są bardzo cenne, jednak ni jak się mają do bieżących problemów... I tutaj moja uwaga do postu BB_Mishap:

Pominę kwestię sprawdzania wersji flasha (samodzielnie przez użytkowników), bo tego typu mechanizmy są dostępne już na poziomie JavaScriptu i wystarczyłoby podczas ładowania strony wyświetlić okienko dialogowe" "Używasz przestarzałej wersji flash, zaktualizuj ją do najnowszej wersji LINK. Prosty i czytelny przekaz, a ile wszystkim ułatwiłby życie...

Bardzo spodobało mi się to co napisałeś. Zwłaszcza jedna kwestia.
    Jestem graczem gry "TheSettlers" i to w dodatku płci żeńskiej.. I ja nie mam ochoty bawić się w jakieś odświeżanie strony, czy jakąś aktualizacje flasha, przyznam iż nie znam się na tym tak dobrze jak niektórzy, ale jest mi to do niczego nie potrzebne. Uważam również, że skoro Administracja podjęła się takiego wyzwania jak utrzymanie gry w porządku, sami powinni zainteresować się i zrobić coś skoro wzięli to na siebie, a skoro sobie nie radzą z tym to zostawić to komuś kto odpowiedzialnie przyjmie stanowisko Administratora. Te rady, które wyżej u Ciebie w wątku zostały wymienione chyba raczej nie naprawią gry, bo problem nie tkwi w tym, że mam złą przeglądarkę lub złą czy nie zaktualizowaną wersję (czegoś tam -,-) Także osoby, które wzięły za to wszystko odpowiedzialność chyba sobie nie radzą.
    Jak naj bardziej Cię popieram, bo zainteresowałeś się sprawą dość poważnie i widzę znasz się na tym.

Strona 122 z 137 PierwszyPierwszy ... 22 72 112 120 121 122 123 124 132 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów