3 dzień z rzędu próbuję się zalogować i nic.... szlag mnie trafia...
Ostatnio edytowane przez Bachorek ; 19.02.2013 o 22:56
bachorek winno byc napisane szlag, i mnie tez trafia bo dzisiaj czekam juz od 16 cierpliwie zatrzymalo mi sie na pozycji 89 z 1300 prawie o jakiejs 19 od tej pory kolejka nie drgnela tylko nadal 89 i nadal rzekomo 44 minuty :] minely juz 3h a tu nadal te 44minuty, usunac ta atkualizacje jak sobie z nia nie potraficie poradzic, co to jest gra ledwo chodzi od ponad 3 dni a nie mam zamiaru czekac do usranej nocy zeby sie raczyc zalogowaniem
udalo sie)) to do zobaczenia
![]()
hahah paranoja dobrze napisali na głównym że po wprowadzeniu kolejki servery dostały kopa hahah jak nikt nie jest w grze to co się dziwić ... jak już czekam 1.5h i co i nic
Jak tak dalej bedzię to granie w tą grę jest bez sensu jak ja mam czekać na dostęp n swoją wyspę to ja dziękuję za taką grę ..
moze czas sie przyznac ze wam nie wychodza juz ok 6 miesiecy te wasze "modernizacje" cotygodniowe...4 h czekac to chyba przesada,co? a wam kasa leci...co tam ludzie...calkiem jak w polskiej polityce...
Meldunek nr 5
minęło około 1 godziny od meldunku nr 4
wciąż jestem w kolejce
wciąż 48
nie robiłem zrzutów ekranu, ale kolejne meldunki dosyć dokładnie oddają problem z logowaniem - po prostu nie da się zalogować...
to czwarty wieczór z rzędu... firma robi sobie jaja z graczy
no nie mogę nawet na forum jest kolejka
Brawo rodacyW przerwie na wejście do gry, pasowałoby spalić jakąś siedzibę Ubisoftu? Nie sądzicie, że to dobry pomysł?
Jeszcze zdążycie na grę ;p