Strona 118 z 137 PierwszyPierwszy ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,171 do 1,180 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przeciez to padaka... kto to wymyslil to przeciez bezmozgie yeti i koniec

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ciekawe co by zrobili jakby wystwic im pozew zbiorowy do SĄDU? jezeli dajmy na to zaplacilem za diamenciki i nie moge z nich kozystac znaczy sie zostalem naciagniety... bodajze wyludzenie sie to nazywa... a ciekawe kto sie skusil na wersje pudelkowa??? z tego co pamietam do najtanszych nie nalezala... no i tez beta) a tu niespodzianka... nie pograsz sobie chocbys i 1000pln tygodniowo ladowal lipa niezmierna... no ale zawsze mozna wstawac miedzy 4-6 rsno i nie ma problemu.. wszystko wtedy dziala

dodane...
    mam pasjansa teraz moge czekac

dodane...
    hmm... moze ktos reflektuje na dziesiec - pietnascie partyjek szachoof?? potem tylko kaffka i bedziemy w grze
    Ostatnio edytowane przez WoodyMan ; 19.02.2013 o 22:15

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    to wogole jakas porazka. Ja po calym dniu pracy zeby wejsc do gry mam czekac prawie 2 godz. a bylam 275 na 698 chyba. jakos tak.... teraz to gra padnie totalnie, bo mimo ze mam w miare wysoki poziom to jednak, gdy sytuacja sie nie zmieni zastanawiam sie nad zrezygnowaniem z tso. Nigdy jeszcze nie spotkalam sie z czyms takim zeby 2 godz czekac na mozliwosc zagrania.... Wstydzilibyscie sie..... do tej pory bylo dobrze. w tym tygodniu wyszly jakies problemy z przygodami (znikali generalowie itp.). I dam sobie reke uciac ze to ostatniej konserwacji taks ie zrobilo.... Nikt nie przewidzial tego ze gra zainteresuje sie duza grupa ludzi??? A wam serwer nie wytrzyma?? To po co oglaszacie sie w TV??? Powodzenia zycze.... Ja poczekam do konca tego tyg. Jesli po weekendzie sie nie zmieni to pewnie podejme dezycje o rezygnacji z gry.... Prawdopodnie nie bede pierwsza i ostatnia.... A wspoltworcom o innym odpowiedzialnym za dana sytuacje zycze owocne burzy mozgow i wspanialych i niezawodnych pomyslow na poprawienie nam komfortu gry.... W koncu nie jeden za to zaplacil.....

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez mucha691 Zobacz posta
    Meldunek nr 3 ;-)
    minęło około 11 minut od meldunku nr 2, teraz jestem 79 w kolejce, i zostało mi 12 minut czekania

względność do kwadratu: posuwam sie do przodu w kolejce, ale czas się wydłuża... to jak w socjaliźmie ;-)
    Meldunek nr 4....

Minęło około pół godziny od meldunku nr 3....
    wciąż jestem w kolejce....
    teraz 48... od dłuższej chwili...
    zawiesił się ...

Jeśli kolejka miała stabilizować serwery, to nie spełniła zadania, gdyż serwer nawet nie potrafi policzyć i po prostu wyświetla fałszywe dane...
    Za to kolejka znakomicie uniemożliwia grę - bo po prostu nie mozna się zalogować....
    Równie dobrze można dać bana graczom...

Ktoś robi kręcią robotę firmie...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez mucha691 Zobacz posta
    Meldunek nr 4....

Minęło około pół godziny od meldunku nr 3....
    wciąż jestem w kolejce....
    teraz 48... od dłuższej chwili...
    zawiesił się ...

Jeśli kolejka miała stabilizować serwery, to nie spełniła zadania, gdyż serwer nawet nie potrafi policzyć i po prostu wyświetla fałszywe dane...
    Za to kolejka znakomicie uniemożliwia grę - bo po prostu nie mozna się zalogować....
    Równie dobrze można dać bana graczom...

Ktoś robi kręcią robotę firmie...
    nie falszywe dane... czas tu jest zmienna typu RANDOM ... jedye co dziala to licznik kolejkowy ktory de fakto pewnie tez losowo jest podawany

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Jest po godzinie 21.00

Chciałem sprawdzić co się dzieje w państwie. Tylko na chwilę bo rano trzeba wstać. Jak zobaczyłem, że jestem 1224 w kolejce logowania (około trzy godziny czekania na zalogowanie) to szczena mi opadła i sobie odpuściłem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    3godziny i nic chyba trzeba kończyć to g....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    wow jeden szczęśliwy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ha nawet na forum jet kolejka oczekiwania na dodanie postu, ale jazda

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    dobra ludziska na czołgi wsiadać!!!
    Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 23.02.2013 o 10:10 Powód: usunięcie treści niezgodnej z regulaminem

Strona 118 z 137 PierwszyPierwszy ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów