Przeciez to padaka... kto to wymyslil to przeciez bezmozgie yeti i koniec
Przeciez to padaka... kto to wymyslil to przeciez bezmozgie yeti i koniec
Ciekawe co by zrobili jakby wystwic im pozew zbiorowy do SĄDU? jezeli dajmy na to zaplacilem za diamenciki i nie moge z nich kozystac znaczy sie zostalem naciagniety... bodajze wyludzenie sie to nazywa... a ciekawe kto sie skusil na wersje pudelkowa??? z tego co pamietam do najtanszych nie nalezala... no i tez beta) a tu niespodzianka... nie pograsz sobie chocbys i 1000pln tygodniowo ladowal lipa niezmierna... no ale zawsze mozna wstawac miedzy 4-6 rsno i nie ma problemu.. wszystko wtedy dziala
dodane...
mam pasjansa teraz moge czekac
dodane...
hmm... moze ktos reflektuje na dziesiec - pietnascie partyjek szachoof?? potem tylko kaffka i bedziemy w grze
Ostatnio edytowane przez WoodyMan ; 19.02.2013 o 22:15
to wogole jakas porazka. Ja po calym dniu pracy zeby wejsc do gry mam czekac prawie 2 godz. a bylam 275 na 698 chyba. jakos tak.... teraz to gra padnie totalnie, bo mimo ze mam w miare wysoki poziom to jednak, gdy sytuacja sie nie zmieni zastanawiam sie nad zrezygnowaniem z tso. Nigdy jeszcze nie spotkalam sie z czyms takim zeby 2 godz czekac na mozliwosc zagrania.... Wstydzilibyscie sie..... do tej pory bylo dobrze. w tym tygodniu wyszly jakies problemy z przygodami (znikali generalowie itp.). I dam sobie reke uciac ze to ostatniej konserwacji taks ie zrobilo.... Nikt nie przewidzial tego ze gra zainteresuje sie duza grupa ludzi??? A wam serwer nie wytrzyma?? To po co oglaszacie sie w TV??? Powodzenia zycze.... Ja poczekam do konca tego tyg. Jesli po weekendzie sie nie zmieni to pewnie podejme dezycje o rezygnacji z gry.... Prawdopodnie nie bede pierwsza i ostatnia.... A wspoltworcom o innym odpowiedzialnym za dana sytuacje zycze owocne burzy mozgow i wspanialych i niezawodnych pomyslow na poprawienie nam komfortu gry.... W koncu nie jeden za to zaplacil.....
Meldunek nr 4....
Minęło około pół godziny od meldunku nr 3....
wciąż jestem w kolejce....
teraz 48... od dłuższej chwili...
zawiesił się ...
Jeśli kolejka miała stabilizować serwery, to nie spełniła zadania, gdyż serwer nawet nie potrafi policzyć i po prostu wyświetla fałszywe dane...
Za to kolejka znakomicie uniemożliwia grę - bo po prostu nie mozna się zalogować....
Równie dobrze można dać bana graczom...
Ktoś robi kręcią robotę firmie...
Chciałem sprawdzić co się dzieje w państwie. Tylko na chwilę bo rano trzeba wstać. Jak zobaczyłem, że jestem 1224 w kolejce logowania (około trzy godziny czekania na zalogowanie) to szczena mi opadła i sobie odpuściłem.
3godziny i nic chyba trzeba kończyć to g....
wow jeden szczęśliwy
ha nawet na forum jet kolejka oczekiwania na dodanie postu, ale jazda
dobra ludziska na czołgi wsiadać!!!
Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 23.02.2013 o 10:10 Powód: usunięcie treści niezgodnej z regulaminem