Strona 117 z 137 PierwszyPierwszy ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,161 do 1,170 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ta gra to jedno wielkie bagno

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jestem w stanie zrozumieć problemy beta wersji gry, ale wypowiedź bb_xaar:

Drodzy Gracze,

od piątku w grze występuje kolejka logowania, która może opóźniać wejście do gry.

Aktywacja kolejki logowania była niezbędna, aby zapewnić stabilniejszą pracę
    serwerów. Cel został osiągnięty, serwery działają stabilnie, jednak logowanie
    do gry dla wielu osób jest znacząco utrudnione.

Chcę Was zapewnić, że obecna sytuacja nie zadowala również nas, a prace związane z jej poprawą zostały już rozpoczęte. Dotychczasowe rezultaty są obiecujące, jednak zanim jakiekolwiek modyfikacje będą mogły trafić na polskie serwery The Settlers Online, muszą one przejść szereg testów.

Gdy pojawią się nowe informacje o postępach, od razu o tym poinformuję.

BB_xaar
    to kpina.

O jaką niestabilność chodzi? Wcześniej o każdej porze, na byle Aero2 gra działała stabilnie. Teraz nie da się grać (a przynajmniej połączyć) wieczorem, a w ciągu dnia rozłączenia występują co chwile.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kolejka miala polepszyc stabilnosc serwerów i polepszyła!
    po prostu nie wpuszcza kolejnych graczy do gry :P
    czekałem dwa razy po godzinie, ale po '"awansowaniu" w kolejce do 60 pozycji, dalsze czekanie nic już nie dawało.
    Całe to awansowanie w kolejce polega na tym ze inni gracze ktorzy są blizej po prostu rezygnują z czekania.
    Brawo BB! Tak trzymać! Jeśli gra będzie dostepna tylko dla garstki graczy to bedzie mozna wyłączyć większość serwerów. I problem rozwiązany!

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    *Dzień 56

Mój dzienniczku czekamy w kolejce już kilkanaście dni, wydaje mi się ale chyba przesunęła się o kilka minut, przy okazji nie odbija mi, co nie?... Jednak nie martw się, poradzę sobie, pomyśl o tym co mnie czeka po drugiej stronie, ach, jeszcze więcej zmarnowanych godzin niż w tej durnej kolejce

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hej ponad godzinę czekania i udało się jestem w grze ... a swoją drogą ciekawe jak długo pogram , mam spore obawy co do robienia przygód :/
    bo wtedy pewnie mnie wywali ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    rano wszystko jest ok dopiero na wieczor sie psuje kurcze tak dluzej byc nie moze

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wszystkie firmy nas dymają. Jaja sobie z ludzi robią. Większość gier przeglądarkowych sie sypie, zamula kompa i tyle. Kasy z nas nadoją i potem w dupie wszystko. ŻAL i tyle w temacie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    kolejna godzina minela.. update :
    Zdjęcia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak się zastanawiam w jaki sposób mamy się wyrobić z zadaniami "cztery wiatry" jak od piątku nie da się zalogować, a jak już się uda to zaraz człowieka wyrzuca i od nowa 5 godzin w kolejce. Na usta cisną się same inwektywy. Zaraz mi się skończy przygoda Banici i co mam kupić nową by stracić ją na czekaniu aż mnie łaskawie gra wpuści. A to co napisał BB_xaar na głównej to już nawet śmieszne nie jest. Nie dziwie się że ludzie mają dość grania.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja mam czekać 1godz 32min. czyżby kolejko-mania wróciła

Strona 117 z 137 PierwszyPierwszy ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów