Strona 105 z 137 PierwszyPierwszy ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,041 do 1,050 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Gizmo09 Zobacz posta
    5 dzień problemu i dalej zero info dla graczy hmmm
    jest info, nie wprowadzaj inntych w blad

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    gram nie tylko w ta gre,ktora jest fatalna pod wzgledem logowania.czlowiek musial by zarywac noce zeby pograc.w innych gierkach jak sa jakies drobne problemy techniczne to w nagrode dawane sa jakies premie od operatorow ,a tutaj widze ze oni maja to wszystko gdzies.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez hania128 Zobacz posta
    gram nie tylko w ta gre,ktora jest fatalna pod wzgledem logowania.czlowiek musial by zarywac noce zeby pograc.w innych gierkach jak sa jakies drobne problemy techniczne to w nagrode dawane sa jakies premie od operatorow ,a tutaj widze ze oni maja to wszystko gdzies.
    witamy w grze nominowanej do gry przegladarkowej roku.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Drodzy Gracze,

od piątku w grze występuje kolejka logowania, która może opóźniać wejście do gry.

Aktywacja kolejki logowania była niezbędna, aby zapewnić stabilniejszą pracę
    serwerów. Cel został osiągnięty, serwery działają stabilnie, jednak logowanie
    do gry dla wielu osób jest znacząco utrudnione.

Chcę Was zapewnić, że obecna sytuacja nie zadowala również nas, a prace związane z jej poprawą zostały już rozpoczęte. Dotychczasowe rezultaty są obiecujące, jednak zanim jakiekolwiek modyfikacje będą mogły trafić na polskie serwery The Settlers Online, muszą one przejść szereg testów.

Gdy pojawią się nowe informacje o postępach, od razu o tym poinformuję.

BB_xaar

Cytat Wyjaśnienia Sprawy .... czyli panowie tak miało być !!! nic się nie stało to nie nasza wina czyli rekompensat nie będzie .... heh

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Specjalnie pozbawili graczy dostępu do gry, heh ;p

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    U mnie na serwerze Kolonia loguje się bez problemu, testowane dzisiaj kilka razy
    Pozdro

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Ramizerus Zobacz posta
    Aktywacja kolejki logowania była niezbędna, aby zapewnić stabilniejszą pracę
    serwerów. Cel został osiągnięty, serwery działają stabilnie, jednak logowanie
    do gry dla wielu osób jest znacząco utrudnione.
    Nie wiem co nazywają stabilną pracą, bo chyba nie fakt że wielokrotnie wywala mnie z gry przy próbie wejścia na przygodę, a gdy chcę wejść do znajomego dać mu buffa to potrafi wczytywać mapę przez ponad pół godziny (więcej nie czekałam tylko się zalogowałam ponownie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez GeminiGem Zobacz posta
    U mnie na serwerze Kolonia loguje się bez problemu, testowane dzisiaj kilka razy
    Pozdro
    to sie wyloguj a nastepnie sie udzielaj tylko nie wciskaj przycisk WYLOGUJ w grze ponjiewaz to jest przycisk "home" przerzucajacy na strone glowna i nie, nie wiem dlaczego jest nazwany "wyloguj"
    Ostatnio edytowane przez juzcieniema ; 19.02.2013 o 13:14

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez juzcieniema Zobacz posta
    jest info, nie wprowadzaj inntych w blad
    aha jak się logowałem to nie było go sorry

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Przycisk wyloguj wylogowuje to z wyspy, lecz forum dalej możesz pisać jako zalogowany. takie dziwne to

Strona 105 z 137 PierwszyPierwszy ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów