Ja już 2 h próbuje i nic czas tylko rośnie i kolejka też, mam dość
Ja już 2 h próbuje i nic czas tylko rośnie i kolejka też, mam dość
U mnie to samo ,,770 - któryś tam " i wieki mi event z nagrodami tylko jak te zadania wykonac jak nie można sie zalogować !!!!
nawet nie można powiedzieć ze to burdel, bo obrazi się obrazi burdel, tam to wiadomo co z czym i wszystko na swoim miejscu, a tu od 3 dni ludzie monitują ze są problemy a oni udaj głupich, no a może są, mam już dosyć takiego syfu rezygnuje,,, niech sobie suport gra sam jak jest tak dobrze,,, możecie mnie zbanować mam to głęboko w dupie, i nawet nie wiecie jak głęboko
Ula zalogowałyśmy w tym samym czasie i w tym samym podziękujemy. Pół roku to widać dosyć
Mnie też dopadł problem, przygodę zaczęłam przedwczoraj i skończyć jej nie zdążę bo nie zaloguje mnie![]()
To skandal ciągle to samo !!!!!!!!!!!!! A dają prezenty po kiego....... skoro straciłem w kilka sekund 200 żołmierzy i niedokończoną przygodę (bo wtłukbym te cholerne 2 obozy) tu dupa ...... i kicha.
skandal i hańba i wstyd!
to obraza mojej godności.
20 min się już loguje.
żądam pojedynku na pistolety lub na miecze z tym kimś kto zepsuł tą grę..
Boże..Ty patrzysz i nie grzmisz?
----
aj love this game..hahaha
ja wstaje jutro jak dziś, 4:00 wake up i mam nadzieję, że przed pójściem do pracy uda mi się wszystkie bieżące sprawy na wsypie pozałatwiać ... hehe
No co się do jasnej ch....ery dzieje z tym logowaniem
Jak w takim tempie będą naprawiać te błędy to wersja beta potrwa jeszcze z 5 lat. Może gram z tydzień a już mi się odechciewa.