dobra ide z tad rano wejde
chociarz rano tez coraz wiecej osob siedzi ze wzgledu na kolejki
zaniedlugo beda od 8 zeby wejsc na 15
dobra ide z tad rano wejde
chociarz rano tez coraz wiecej osob siedzi ze wzgledu na kolejki
zaniedlugo beda od 8 zeby wejsc na 15
() (
) 16.03.2012 START --> 28.03.2012-16.06.2012 Good Of Angels[Good] --> 16.06.2012-19.09.2012 LegionOfSettlersTeam[LOST] --> 20.09.2012-31.05.2013 KrwawaArmiaCiemności[KAC] --> 02.06.2013-forever? a be ce( . ) ( . )[TUT0R] (
) (
)
Zapraszam do zapoznania się z gildią.
byłem 408 przez 2h bez szans na wejście do tego wirualnego świata, teraz po przelogowaniu jestem 1109 ... a czas wciąż rośnie ... zalogować się było można dziś o 4 na ranem .. cóż wygląda na to, że trzeba zacząć mieszkać na innej półkuli i logować się kiedy inni śpią![]()
nie można się zalogować jest strasznie długa kolejka logowania
![]()
Piękna sprawa toż to razem z tą CENZURĄ na forum i na czacie w grze no trafiłeś w 10 tę BRAWO![]()
C.E.N.Z.U.R.A !
Jakby każdy bank działał jak ta gierka to ludzie dawno trzymaliby kasę w skarpetach. Strach byłoby kasę wpłacić na konto i korzystać z bankomatów.Czekaj na mrozie 2h bo jesteś 780 z 900 do wypłacenia gotówki ;D
Ja już na 5:50 nastawiłem budzik. A spróbujcie wszyscy wstać o 5:30 i zablokować mi logowanie to ufff .. ;D
pozdro i bez spiny
a czas w przygodach leci, po poprzedniej aktualizacji pisałem żeby oddali mi przygodę bo przez brak możliwości zalogowania nie mogłem jej wykonać
to "Szanowna Pomoc Techniczna" nawet nie raczyła odpowiedzieć... Dwa dni temu pisałem.... i wczoraj pisałem.... i odpowiedzi są takie jak poprzednio...
teraz pewnie też tak będzie bo jak poprawiają to PLEBSU nie słuchają...
czas zmienić grę takie wpadki zdarzają się tu za często i za długo trwają, szkoda czasu na badziewie
Piekne brawo chyba mocie ludzi za idotów zeby czekali 1h na zalogownie podziwiam co robicie
ale dziś to jest dramat, ja mam ponad 1000 osób w kolejce...
te wszystkie zmiany już mnie wkurzały............... teraz gdy nawet tu mają człowieka w dupie mówię dość!!!!!!! tu mogę........... po prostu nie będę grał i ładował im kasy więc pieprzę skoro oni mają mnie w dupie !!!!!!!!!! baj baj setlersi .............. nie będę siedział i czekał kolejnych kilka godzin............ szkoda że robicie ludzi w chuja gra była ciekawa ale przez was nawet to się kończy...........
Godzinę? Nie żartuj sobie...
Ja czekam 2 i pół jestem 13, od 12 minut pisze, że zostało 1 minuta i 33 sekundy![]()