Amku, hejojak coś to powiem w gildii że Cie nie ma ;p
Amku, hejojak coś to powiem w gildii że Cie nie ma ;p
wszedłem, juchu!!!![]()
Mam powoli dość.
Loguję się już 30 minut, byłam 706. Jestem 383 i oczekiwany czas kolejne 30 minut. Przygoda do tyłu.
Uszczęśliwię rodzinkę i grzecznie poproszę aby usunęli moje konto.
Po co mi te nerwy?
dziś rano ładnie włączyłem grę po niewielkim czasie, potem już wchodziłem bez problemu. teraz znowu masakra pisałem do suportu ale chyba oni tak bardzo nie widzą problemu pod stertą zgłoszeń wysyłanych przez graczy. Miło było by usłyszeć komunikat bo 2 dni mam w plecy i znowu zanosi się na kolejne czekanie na cud że uda mi się zalogować. Pozdrawiam
Kaszycha, nie opuszczaj gry, nie ścierpię jak od tej gry ucieknie chodź jeszcze jedna kobieta więcejAle masz już skończone 18, co?
![]()
Veltaro lepiej powiedz im, że pozwę Ubisoft jeśli wpadnę w alkoholizm podczas tej kolejki.... 106/510 :P
Czy ktos z BB raczy wyjasnic ta sytuacje przeciez to jakas paranoja nie moge wejsc na przygode ciagle mnie wywala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już nie mam sił CO JEST ****A Z TYM LOGOWANIEM PRZYGODA ZACZĘTA NIE SKOŃCZONA DIAMENTY POSZŁY SIĘ ***AĆ WAS CHYBA POPIER......... W DUPIE MAM TAKĄ GRĘ.
93 strony spamu że nie można się zalogować a oni dalej nic nie robiąa trwa to już trzy dni
jak by nie do że władowałem w tą grę zł to już bym dawno konto usunoł no ale więcej nie popełnię tego błędu i nie kupie klejnotów
jestem 13 czekalem od 19 bum bum