Strona 92 z 137 PierwszyPierwszy ... 42 82 90 91 92 93 94 102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 911 do 920 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ludzie co sie dzieja z ta grą???????????????????????????????????????????

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez renmaister Zobacz posta
    Czy poziom gracza ma znaczenie? Ja z poziomem 47 uruchamiam grę pojawia mi się kolejka 1 z 795 czas 4 sek i jestem w grze od razu znajomy poziom 31 jest 723 z 762 czas 29 minut dodam że jeszcze ani razu nie miałem kolejki dłuższej niż 5 sekund
    Nie sądzę. Ja mam 39 lvl, do dziś rano nie miałem żadnych problemów z logowaniem (co najwyżej ostatnio wywalało mnie z gry przy wchodzeniu na przygody). Ale dziś czekam już od godziny (początkowo miało to trwać kilkanaście sekund, byłem 70-ty któryś), teraz jestem 24 z 1261 i podobno mam czekać jeszcze 48 minut.
    Tak samo nie sądzę, żeby to była kwestia kupowania klejnotów, bo na koncie mam ich prawie 6000, a jak widać problem z logowaniem mam. Żeby było ciekawiej poprosiłem znajomą, żeby weszła na moją wyspę (bo jest zalogowana) i rzuciła mi parę koszy, ale mimo tego, że jest w grze na moją wyspę też wejść nie może... MASAKRA.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mały update: jestem 15-ty, zostało mi podobno jeszcze 24 minuty... Bilety w kiosku kupuje się szybciej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Koszmar, nawet nie mogę powiedzieć ludziom w gildii, że mnie nie ma bo nie mogę się zalogować, zaraz mnie wyrzucą i tyle z tego będzie. Idę spać, bo jutro pobudka i do pracy, i nara, po południu pewnie i tak nie będzie miejsca w grze ;/;/
    Ostatnio edytowane przez Damrod ; 18.02.2013 o 21:45

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To jest chyba zależny kto jakie ma szczęście, bo większość już może wchodzić do gry bez problemu... ale pojawiają się jeszcze duże problemy I ja faktycznie jestem za tymi numerkami, żeby od rana czekać na wejście do gry, kto pierwszy ten lepszy, piękny byłby wtedy cyrk.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Największa bzdura online jaką widziałem.Gra robiona jest w czasie jej trwania.Nie dziwne więc że są takie i inne błędy.Żal natomiast paru miesięcy jako takiego grania i co jakiś czas problem.Jak ktoś może podać link do Ubisoftu to z chęcią pogratulowałbym im tego badziewia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Damrod Zobacz posta
    Koszmar, nawet nie mogę powiedzieć ludziom w gildii, że mnie nie ma bo nie mogę się zalogować, zaraz mnie wyrzucą i tyle z tego będzie.
    Która gildia? jestem już 9-ty. więc jak wejdę mogę napisać do Twojego szefa, może Ci daruje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    w czarcim gaju tez :-(

Amku
    Ja otwarłam sobie piwko w ramach kolejki... mam czteropak. Mam też nadzieję, że czteropak wystarczy. Jestem 188/540. Twierdzą, że jeszcze 11 min 43 sek

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Świat się wali... koniec nadchodzi powoli i nieubłaganie Meteoryt uderzający w tajną siedzibę Ubisoftu, w górach Ural zapowiedział początek końca.

Strona 92 z 137 PierwszyPierwszy ... 42 82 90 91 92 93 94 102 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów