ludzie co sie dzieja z ta grą???????????????????????????????????????????
ludzie co sie dzieja z ta grą???????????????????????????????????????????
Nie sądzę. Ja mam 39 lvl, do dziś rano nie miałem żadnych problemów z logowaniem (co najwyżej ostatnio wywalało mnie z gry przy wchodzeniu na przygody). Ale dziś czekam już od godziny (początkowo miało to trwać kilkanaście sekund, byłem 70-ty któryś), teraz jestem 24 z 1261 i podobno mam czekać jeszcze 48 minut.
Tak samo nie sądzę, żeby to była kwestia kupowania klejnotów, bo na koncie mam ich prawie 6000, a jak widać problem z logowaniem mam. Żeby było ciekawiej poprosiłem znajomą, żeby weszła na moją wyspę (bo jest zalogowana) i rzuciła mi parę koszy, ale mimo tego, że jest w grze na moją wyspę też wejść nie może... MASAKRA.
Mały update: jestem 15-ty, zostało mi podobno jeszcze 24 minuty... Bilety w kiosku kupuje się szybciej![]()
Koszmar, nawet nie mogę powiedzieć ludziom w gildii, że mnie nie ma bo nie mogę się zalogować, zaraz mnie wyrzucą i tyle z tego będzie. Idę spać, bo jutro pobudka i do pracy, i nara, po południu pewnie i tak nie będzie miejsca w grze ;/;/
Ostatnio edytowane przez Damrod ; 18.02.2013 o 21:45
To jest chyba zależny kto jakie ma szczęście, bo większość już może wchodzić do gry bez problemu... ale pojawiają się jeszcze duże problemyI ja faktycznie jestem za tymi numerkami, żeby od rana czekać na wejście do gry, kto pierwszy ten lepszy, piękny byłby wtedy cyrk.
Największa bzdura online jaką widziałem.Gra robiona jest w czasie jej trwania.Nie dziwne więc że są takie i inne błędy.Żal natomiast paru miesięcy jako takiego grania i co jakiś czas problem.Jak ktoś może podać link do Ubisoftu to z chęcią pogratulowałbym im tego badziewia.
w czarcim gaju tez :-(
Ja otwarłam sobie piwko w ramach kolejki... mam czteropak. Mam też nadzieję, że czteropak wystarczy. Jestem 188/540. Twierdzą, że jeszcze 11 min 43 sek![]()
Świat się wali... koniec nadchodzi powoli i nieubłaganieMeteoryt uderzający w tajną siedzibę Ubisoftu, w górach Ural zapowiedział początek końca.