Nasz problem został już naprawiony ( mój i BarniegoM)
Pozdrawiam ..
Nasz problem został już naprawiony ( mój i BarniegoM)
Pozdrawiam ..
nie moge wejść do gry. Mam komunikat:Obszar serwera uszkodzony: w tym obszarze wystąpił błąd, prosimy spróbować ponownie.
Wie ktoś o co chodzi ?
Bym cos napisala ale nie moge.. tu nic nie mozna
Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 18.02.2013 o 12:16
Ja mam teraz taki problem McMarcos. Ciekawe ile to potrwa?
qpon777 najprawdopodobniej w nocy działają w kwestii uszkodzonych obszarów. Dziś przypomniałem sobie, że jakiś czas temu ktoś z BB pisał o conocnym uruchamianiu skryptu odblokowującego strefy. Tak więc masz szansę odzyskać dostęp jutro z rana.
Pocieszający jest fakt, że wyspa była w czasie blokady jakby "zamrożona" i nie ma w efekcie dużych strat.
pozdrawiam
Masakra mozna wejsc o 7 rano ale juz o 9 znowu to samo. Wiecej moze pieniazkow na serwery mnie na reklame
Dziś po 8 normalnie można było wejść. Wczoraj wieczorem hm... od 20:30 czekałam w kolejce, jakies 1300 ludzi było... w międzyczasie robiłam coś innego na komputerze i ku mojemu zdziwieniu po ponad dwóch godzinach udało mi się wejść![]()
Ja mogłam się wczoraj zalogować dopiero po północy - w ciągu dnia podejmowałam kilka prób, ale po dwugodzinnym lub dłuższym czekaniu kolejka po prostu stawała na ok.200 miejscu i dalej już nie ruszała. Cały dzień nerwów, wkurzania się, podczas gdy u brata grającego z tego samego IP i na tym samym serwerze ani razu nie wystąpiła kolejka logowania, a logował się kilka razy, dając możliwość sprawdzenia czy ja mogę się zalogować z jego komputera. To są jakieś żarty. A po północy musiałam czekać "tylko" 10 minut. Myślałam, że dziś rano wejdę po 11 i będzie po problemie, albo będzie jakiś oficjalny komunikat, co się dzieje, ale rozczarowałam się...
komunikatu nie będzie zdaniem supportu wszystko działa dobrzejak nawet nie raczyli poinformować, że aż takie cyrki będą z logowaniem, a wiadomo że oni dobrze o tym wiedzieli
![]()