Taki im list ostawię jutro, że przez tydzień będą go czytać...55z701... już prawie jestem ;p
A teraz chce dostać Młyn wodny i Weterana za te przeciąganie, w tym czasie mogłem zarobić 10k, a nawet 20k monet, to przecież możliwe![]()
Taki im list ostawię jutro, że przez tydzień będą go czytać...55z701... już prawie jestem ;p
A teraz chce dostać Młyn wodny i Weterana za te przeciąganie, w tym czasie mogłem zarobić 10k, a nawet 20k monet, to przecież możliwe![]()
Spoko. Ja się dostałam po...21 minutach ichniejszych, czyli 3h naszych, ziemskich![]()
o jestem już 104z 584![]()
wczoraj po dwóch godzinach oczekiwania w końcu udało mi się zalogować... dziś próbuję od 13 i nic - za każdym razem gdy kolejka dojdzie do jakiegoś niższego numerka wyskakuje błąd, zerwanie połączenia i prośba o odświeżenie... gram w settlersów od niedawna, ale przy takich problemach chyba raczej się nie wciągnę...
Po 2h ? no to jak tak to ma wyglądać to przepraszam współgraczy z gildii, że w ogóle im głowę swoją osobą zawracałem.
Dostałem się do gry... dziękuje za miły, pełen narzekania wieczór... narka ludzie ;p
a napewno dostaniesz
Teraz cie wywali jak do przygody bedziesz chcial wejsc... i z powrotem 1234/1234
Ja to mam do dziś i już ponad godzinę czekam. W takim wypadku nie ma sensu grać w taką grę skoro nie można wpaść zrobić co trzeba i żyć swoim życiem :/
Mam 28 lat i jeszcze czegoś takiego nie widziałem.
Traktuję tę grę jak na przykład partyjkę w karty, ale ta cała kolejka logowania to śmieszna rzecz, nie będę tracił czasu i pieniędzy (za prąd) za oczekiwanie na wejście gry, żeby tylko postawić kilka kopalń i wyjść. Miało być lepiej serwery miały być odciążone a gra płynniejsza, a widzę, że nawet po zalogowaniu jest gorzej niż było! :/