Strona 63 z 137 PierwszyPierwszy ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    No cóż Nowy Świat też padł :/ 861 ludzi czeka :P I się nie doczeka mam nadzieje że nie dostane znowu kosza :/ Mam ich już ze 30 i ceny spadają na łeb ... Może jutro będzie lepiej ... tyle osób się rzuciło na cztery wiatry że serwery padają .. he he he

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mod_Zakręcony Ty w ogóle wiesz o czym mówimy? Bo wiemy że kolejka była, ale czy czekało się od 1 do 8godz na wejście do gry, a po drugie kto przeklina i po ostatnie, czy twoja wypowiedź coś wniosła? Bo mnie przykuł uwagę tylko twój fajny zielony nick;p

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    1 Kolejka logowania jest zabezpieczeniem serwera przed przeciążeniem, została wprowadzona jakieś pół roku temu.

6. To nie powód do niewykonania przygody, bloki są opcjonalne i nie były projektowane, jest to wymysł graczy.

7. Ze względu na ten błąd moderatorzy inaczej spoglądają na czat, zazwyczaj problem polega na tym ze gracze wysyłają linki i przeklinają.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    A to ciekawe bo zawsze mam 1z1 a teraz od dwóch dni 300z300 albo jeszcze gorzej więc nie pisz głupot

Osadnik Awatar jarekpolak1
    Serwer
    Czarci Gaj
    MOD chyba masz racje jestes ZAKRĘCONY.....kolejka logowania w ktorej pokazuje ze zaloguje mnie za 2h ??? żenada!!!
    Jesli Bloki sa opcjonalne to nie znaczy ze z powodu zle funkcjonujacej gry maja nie pomóc w ukonczeniu przygód a teraz są przeszkodą ...generał zamiast iść to skacze na tym swoim kucyku.
    oraz to ze wzgledu na przeskakiwanie czatu Ci ludzie dostaja bany!.
    Ostatnio edytowane przez jarekpolak1 ; 17.02.2013 o 23:04

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    SSivy, Ubisoft dokonało tego co uważano za niemożliwe, stworzyło podróże w czasie, ale niestety nie przeczytali instrukcji :>

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja juz od kilku dni

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Sądami nie groź proszę bo przegrasz przeczytałeś w ogóle regulamin gry kiedyś ... Omg ... Pieniądze przeznaczyłeś na dalszy rozwój gry to że nie działa jest spowodowane przeciążeniami serwerów co jest logiczne ...
    Zanim będziesz groził sądem :
    Przeczytaj regulamin gry
    Przeczytaj regulamin płatności
    A teraz możesz szukać dziury ... nie znajdziesz jest to tak zrobione aby nie było ... wyobraź sobie że niektórzy udzie na tym żyją Wynajdywaniu luk w prawie i błędach ... a od tak wielkiej firmy jak Ubisoft to byś wyciągnął tyle że Lotto by się wydało śmieszne

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    To jest pikus ja bylem 1785 w kolejce i czekalem ponad 2 godziny co dla mnie jest jak lecenie w kulki z nami graczami oby to zostalo rozwiazane

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Powodzenia w rozprawie, po pierwsze większość internatów nie czyta regulaminów gry zanim nie dostaną kar (np. upomnień, banów itp.). Kolejny 166z 678 i jakoś to idzie...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja próbuję już drugi dzień na nowej ziemi i nic co jest ? Ale mi to konserwacja

Strona 63 z 137 PierwszyPierwszy ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów