Strona 62 z 137 PierwszyPierwszy ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

koszmar :/

a co jak ktos zaczął przygode i nie skończył a chwila i czasu koniec- NIE CHCE KOSZA !!!!

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    forum.thesettlersonline.pl/threads/28791-Sugestia-Rekompensaty/page3 - zapraszamy tutaj ;D

Początkujący Osadnik Awatar miodowiczka
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Veltaro Zobacz posta
    Chcesz herbatki na uspokojenie, ja tu czytam ludzi i śmieje się, bo wiem co zrobi xxar jak to zobaczy Przyłącz się, wyżyj trochę tu na forum, a potem zapomnij że Ci to mówiłem ;p
    Nie ujelabym tego lepiej, brawo )
    Bo de facto- co mozemy zrobic? Owszem jest policja itd ale komu sie chce, no chyba ze ktos jest uparty, to szczerze zycze powodzenia... poczekamy do jutra

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mam jedno zasadnicze pytanie czy da się już zalogować i normalnie grać bo nie wiem czy opłaca się czekać ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez milkiwayy Zobacz posta
    ale tylko wtedy jak zakup był za więcej niz 250zł
    Niekoniecznie nie ważne ile kupiła jedna osoba liczy sie ile wszyscy kupili a to będzi dużo więcej niż 250zł

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

3 konserwacje tylko po co?

To juz lekka przesada zeby zrobic 3 konserwacje i tak nadal polowa rzeczy nie dziala.Czaty skacza jak glupie,generalowie nie wracaja,o kolejce logowania nie wspomneczy naprawde nie mozna cos z tym zrobic?Zrobcie konserwacje 12 godzinna i moze wtedy sie wam uda
    I nie piszcie ze wiecie o tych problemach i ze sie staracie sie cos z tym zrobic bo od kilku miesiecy tak piszecie.

serdecznie pozdrawiam Mariuszka928

ps.dobrze ze chociaz nie banujecie nas ze pomylki zwiazane z przeskakujacymi czatami

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    1 Kolejka logowania jest zabezpieczeniem serwera przed przeciążeniem, została wprowadzona jakieś pół roku temu.

6. To nie powód do niewykonania przygody, bloki są opcjonalne i nie były projektowane, jest to wymysł graczy.

7. Ze względu na ten błąd moderatorzy inaczej spoglądają na czat, zazwyczaj problem polega na tym ze gracze wysyłają linki i przeklinają.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez KaliKRK2013 Zobacz posta
    Mam jedno zasadnicze pytanie czy da się już zalogować i normalnie grać bo nie wiem czy opłaca się czekać ?
    zalogować się da ale czas logowanie jest nieznany naukowcom

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez qerpl Zobacz posta
    Niekoniecznie nie ważne ile kupiła jedna osoba liczy sie ile wszyscy kupili a to będzi dużo więcej niż 250zł
    Hmm... po pierwsze pomyślcie o zasadniczej rzeczy, chcecie pozwać Ubisoft, jednego z największych koncernów gier na świecie... A teraz wiedząc to, jakie macie szanse w sądzie?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    1 Kolejka logowania jest zabezpieczeniem serwera przed przeciążeniem, została wprowadzona jakieś pół roku temu.

6. To nie powód do niewykonania przygody, bloki są opcjonalne i nie były projektowane, jest to wymysł graczy.

7. Ze względu na ten błąd moderatorzy inaczej spoglądają na czat, zazwyczaj problem polega na tym ze gracze wysyłają linki i przeklinają.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    chyba nie powiesz mi że kolejka logowania trwa max 5min i to wszystko to nasze urojenia ?

Strona 62 z 137 PierwszyPierwszy ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów