Ostatni raz tu jestem. Bywało "ciekawie" ale nigdy aż tak. Czara goryczy się przelała. Bye xxar
Ostatni raz tu jestem. Bywało "ciekawie" ale nigdy aż tak. Czara goryczy się przelała. Bye xxar
A BB wzięło się już za anno online, już jest zamknięta wersja beta. CO z settlersami ? Mało macie tutaj pracy , żeby to wszystko usprawnić ? Lepiej następny ochłap puścić aby bandta małolatów wydawała tylko kase abyście mogli zarobić.
720, a byłam już ok 200 .........mocno zastanawiam się, czy ta gra ma sens.
Świetnie to wszystko opisałeś, ale obawiam się, że oni nie czytają tego forum.
Newton widząc pracę Ubisoftu rzekłby; "Wspaniała praca, tego właśnie oczekiwałem"... A potem wróciłby do partii szachów z Bogiem (to takie moje przemyślenia).
Nie opłaca zaczynać się teraz Anno, to jest beta... a gdy wejdzie pełna wersja to i tak nastąpi restart. Co do setków, to niestety ale nie mam słów![]()
No masakra z tym logowaniem!!!!
Tą grę można zglosic na Policje. Jesli ktoś kupił klejnoty za piniądze i nie może ich używać jest to przestępstwo![]()
Chcesz herbatki na uspokojenie, ja tu czytam ludzi i śmieje się, bo wiem co zrobi xxar jak to zobaczyPrzyłącz się, wyżyj trochę tu na forum, a potem zapomnij że Ci to mówiłem ;p