Strona 48 z 137 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 58 98 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Tornados - skoro napisali komunikat 120 minut o 15:40 to pracują już dawno po czasie i ani problem nie został rozwiązany ani żadnego powiadomienia śmiech na sali

Początkujący Osadnik Awatar Wyrewolwerowana
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja sie zalogowalam kolo 15, byla kolezanka z Gildii, pisala ze tez jej logowanie kolo 40minut zajelo.. innych nie bylo, jak sie domyslalysmy, po prostu nie dali rady sie wbic. nie bede rzucac nickami, ale dziewczyna gra w to rok i mowi ze takich problemow to jeszcze nie bylo a przynajmniej ona nie pamieta.. Byly problemy z gra,ale nie zeby sie do niejdostac !!

(aktualnie jestem 1002 z 1337 w kolejce logowania, czas logowania 1godz.47min. )

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Ale ten komunikat pisali w piatek a problem byl w sobote po poludniu bo rano dzialalo ponoc
    Wiem kiedy pisali bo mi przeszkodzili w konczeniu przygody i tak wisi sobie od piatku...

Ja pamietam to bylo jakos w okresie eventu halloween tylko nieco inaczej wygladalo bo wogole strona nie dzialala

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    1049 z 1445 a czas zamiast malec to wzrasta ;-( (54min) najlepsze jest to ze mój maz z tego samego kompa na ten sam serwer loguje sie bez problemu i o co tu chodzi? moze jakis moderator odpowie?! A i co z czasem straconym i codziennymi logowaniami nie wspominajac o zadaniach gildii!!!
    Pozdrawiam ludzi czuwajacych nad komfortem i umilaniem nam czasu w grze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    problem jest też na serwerach testowych więc wszystko padło, a oni mają to gdzieś łącznie z nami

Serwer
    Kolonia
    Pisze po raz kolejny jak wielu ludzi przedemna

BB tez ma weekend niestety
    Czytaj wolne soboty i niedziele a w poniedzialek beda wykrety ze to wina wersji beta i bardzo przepraszaja

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    czesc wszystkim
    zamieszcze wam odpowiedz jaka dostalem od supporu w zwiazku z logowaniem

Również problem z wylogowaniem z gry może być związany ze stabilnością połączenia. Jeżeli korzystasz z połączenia bezprzewodowego, upewnij się, że siła sygnału jest odpowiednia (właściwości połączenia).
    W przypadku internetu mobilnego, problem może być związany z jakością połączenia, która może być obniżona, zależnie od ilości użytkowników w okolicy. Unikaj otwartych dodatkowych przeglądarek, oraz gier/aplikacji w tle, które wykorzystują Flash (niektóre komunikatory wyświetlają w ten sposób reklamy).
    Aby wykluczyć jakiekolwiek problemy z kontem, bardzo proszę przetestować grę na innym komputerze, przy innym połączeniu
    Nasze serwery pracują prawidłowo i nie uzyskaliśmy podobnych zgłoszeń w ostatnim czasie.

smiech na sali

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    od rana probuje sie zalogowac i lipa, co sie dzieje. moze ktos mi powiedziec!!!

Serwer
    Kolonia
    Ja juz za duzo czasu wlozylem zeby tak z dnia na dzien przestac grac :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wiadomo co z tym logowaniem dziś?? poza tym ze sie masakrycznie długo logule

Strona 48 z 137 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 58 98 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów