Tornados - skoro napisali komunikat 120 minut o 15:40 to pracują już dawno po czasie i ani problem nie został rozwiązany ani żadnego powiadomienia śmiech na sali
Tornados - skoro napisali komunikat 120 minut o 15:40 to pracują już dawno po czasie i ani problem nie został rozwiązany ani żadnego powiadomienia śmiech na sali
Ja sie zalogowalam kolo 15, byla kolezanka z Gildii, pisala ze tez jej logowanie kolo 40minut zajelo.. innych nie bylo, jak sie domyslalysmy, po prostu nie dali rady sie wbic. nie bede rzucac nickami, ale dziewczyna gra w to rok i mowi ze takich problemow to jeszcze nie bylo a przynajmniej ona nie pamieta.. Byly problemy z gra,ale nie zeby sie do niejdostac !!
(aktualnie jestem 1002 z 1337 w kolejce logowania, czas logowania 1godz.47min. )
Ale ten komunikat pisali w piatek a problem byl w sobote po poludniu bo rano dzialalo ponoc
Wiem kiedy pisali bo mi przeszkodzili w konczeniu przygody i tak wisi sobie od piatku...
Ja pamietam to bylo jakos w okresie eventu halloween tylko nieco inaczej wygladalo bo wogole strona nie dzialala
1049 z 1445 a czas zamiast malec to wzrasta ;-( (54min) najlepsze jest to ze mój maz z tego samego kompa na ten sam serwer loguje sie bez problemu i o co tu chodzi? moze jakis moderator odpowie?! A i co z czasem straconym i codziennymi logowaniami nie wspominajac o zadaniach gildii!!!
Pozdrawiam ludzi czuwajacych nad komfortem i umilaniem nam czasu w grze.
problem jest też na serwerach testowych więc wszystko padło, a oni mają to gdzieś łącznie z nami
Pisze po raz kolejny jak wielu ludzi przedemna
BB tez ma weekend niestety
Czytaj wolne soboty i niedziele a w poniedzialek beda wykrety ze to wina wersji beta i bardzo przepraszaja
czesc wszystkim
zamieszcze wam odpowiedz jaka dostalem od supporu w zwiazku z logowaniem
Również problem z wylogowaniem z gry może być związany ze stabilnością połączenia. Jeżeli korzystasz z połączenia bezprzewodowego, upewnij się, że siła sygnału jest odpowiednia (właściwości połączenia).
W przypadku internetu mobilnego, problem może być związany z jakością połączenia, która może być obniżona, zależnie od ilości użytkowników w okolicy. Unikaj otwartych dodatkowych przeglądarek, oraz gier/aplikacji w tle, które wykorzystują Flash (niektóre komunikatory wyświetlają w ten sposób reklamy).
Aby wykluczyć jakiekolwiek problemy z kontem, bardzo proszę przetestować grę na innym komputerze, przy innym połączeniu
Nasze serwery pracują prawidłowo i nie uzyskaliśmy podobnych zgłoszeń w ostatnim czasie.
smiech na sali
od rana probuje sie zalogowac i lipa, co sie dzieje. moze ktos mi powiedziec!!!
Ja juz za duzo czasu wlozylem zeby tak z dnia na dzien przestac grac :/
Wiadomo co z tym logowaniem dziś?? poza tym ze sie masakrycznie długo logule