Strona 41 z 137 PierwszyPierwszy ... 31 39 40 41 42 43 51 91 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    po co prowadzic taką gre jak nie mają czasu nad tym zapanowac kase to kazdy umie brac za to z administracji tylko czego ich nie ma jak są naprawde potrzebni!!!!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    co za badziewie !!! z rana bez kolejki się zalogowałem przed godzina 10:30 a teraz co, znowu kolejka !! ! ludzie zróbcie coś z tym, jak się tu nie wkur_wiac , wchodzę sobie na komputer na 1h i jeszcze nie mogę nawet zagrać... gówno a nie settlersy ! takich jaj to jeszcze tutaj nie było

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mam czas żeby sobie pograć bo człowiek cały tydzień pracuje to nie można.

Edit Bogver : Poprawa błędów, usunięcie treści niezgodnych z regulaminem
    Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 17.02.2013 o 21:58 Powód: Usunięcie treści niezgodnej z regulaminem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Lepsza opcja jest z padnięciem flasha. Po około 2h oczekiwania z 1200 miejsca w kolejce byłem 422 i flash w przegladarce padł. Od nowa mam czekać? Premia dzienna poszła... Chyba czas najwyższy zmienić tą grę roku i support roku na coś innego. A w znalezieniu lepszej gry nie powinno byc problemu, bo to co tu sie dzieje to dno i metr mułu. Nie zdziwie się jak będą chcieli zarobić na tym, aby ludzie dający kasę mieli osobną kolejkę i pierwszeństwo.

Początkujący Osadnik Awatar Wyrewolwerowana
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Palibebech Zobacz posta
    jak można się zalogować do tso z konta na fb?
    z Facebook tez kolejkuje .. probowalam i to nie raz .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mialem 20osob przed soba i 10min do zalogowania teraz walnelo 148 i czas 27min i rosnie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wczorajlogowanie trwało kolo godziny... zdąrzyłem obejrzeć 1 polowe meczu, reklamy w przerwie i 5 minut drugiej połowy...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Sytuacja jest żałosna! (Półtorej godziny czekania.) Najlepsze w tym jest totalne olanie ze strony "władz".

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    czekam juz 2h i co dalej nic niby 30min mi pozostało tylko co chwile czas rosnie a odswiezac nie zamierzam bo zaraz na nowo sie zacznie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    to chore zeby nikt sie nie interesowal takie problemy powinny byc zalatwione od razu a nie juz drugi dzien czekania az ktos laskawie ten blad naprawi
    ciekawe co nam dadza za przygody ktore sie skonczyly przez blad i za codzienne logowanie gdzie przepadly np. kleinoty ;/ porazka

Strona 41 z 137 PierwszyPierwszy ... 31 39 40 41 42 43 51 91 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów