po co prowadzic taką gre jak nie mają czasu nad tym zapanowac kase to kazdy umie brac za to z administracji tylko czego ich nie ma jak są naprawde potrzebni!!!!!!!!
po co prowadzic taką gre jak nie mają czasu nad tym zapanowac kase to kazdy umie brac za to z administracji tylko czego ich nie ma jak są naprawde potrzebni!!!!!!!!
co za badziewie !!! z rana bez kolejki się zalogowałem przed godzina 10:30 a teraz co, znowu kolejka !! ! ludzie zróbcie coś z tym, jak się tu nie wkur_wiac , wchodzę sobie na komputer na 1h i jeszcze nie mogę nawet zagrać... gówno a nie settlersy ! takich jaj to jeszcze tutaj nie było
mam czas żeby sobie pograć bo człowiek cały tydzień pracuje to nie można.
Edit Bogver : Poprawa błędów, usunięcie treści niezgodnych z regulaminem
Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 17.02.2013 o 21:58 Powód: Usunięcie treści niezgodnej z regulaminem
Lepsza opcja jest z padnięciem flasha. Po około 2h oczekiwania z 1200 miejsca w kolejce byłem 422 i flash w przegladarce padł. Od nowa mam czekać? Premia dzienna poszła... Chyba czas najwyższy zmienić tą grę roku i support roku na coś innego. A w znalezieniu lepszej gry nie powinno byc problemu, bo to co tu sie dzieje to dno i metr mułu. Nie zdziwie się jak będą chcieli zarobić na tym, aby ludzie dający kasę mieli osobną kolejkę i pierwszeństwo.
mialem 20osob przed soba i 10min do zalogowania teraz walnelo 148 i czas 27min i rosnie
Wczorajlogowanie trwało kolo godziny... zdąrzyłem obejrzeć 1 polowe meczu, reklamy w przerwie i 5 minut drugiej połowy...
Sytuacja jest żałosna! (Półtorej godziny czekania.) Najlepsze w tym jest totalne olanie ze strony "władz".
czekam juz 2h i co dalej nic niby 30min mi pozostało tylko co chwile czas rosnie a odswiezac nie zamierzam bo zaraz na nowo sie zacznie
to chore zeby nikt sie nie interesowal takie problemy powinny byc zalatwione od razu a nie juz drugi dzien czekania az ktos laskawie ten blad naprawi
ciekawe co nam dadza za przygody ktore sie skonczyly przez blad i za codzienne logowanie gdzie przepadly np. kleinoty ;/ porazka