jak sie zaloguje to gra nie chce wejsc czekam godziny i nic co zrobic ps do tej pory nie mialem takich problemow
jak sie zaloguje to gra nie chce wejsc czekam godziny i nic co zrobic ps do tej pory nie mialem takich problemow
Wszystko szlak strzelił ..Kopalnie złota vl 5..Zaciąg ..lubczyk i koniec premii z mennic i pieców złota ...jednym słowem MASAKRA ...Jeszcze nie wiadomo kiedy to poprawią jeśli w ogóle
Jak można skasować konto? Szukałem i nie mogę znaleźć tej opcji
Nikt nie mial do wczoraj jak BB postanowilo zrobic aktualizacje
Ikar52
osoby rezygnujace z gry to sa pojedyncze przypadki, a nawet gdyby nagle odeszla polowa wszystkich graczy to wystarczy jedna reklama w TV i znow serwery sie zapelnia
gra sama w sobie jest jedna z najlepszych w sieci (przynajmniej moim zdaniem bo gralem naprawde w duzo gier), natomiast kompetencje osob odpowiedzialnych za projekt pozostawiaja wiele do zyczenia
Proponuję zamknąć serwery, zatrzymać czas w grze do czasu poprawienia ich działania.
coś jest nie tak z logowaniem. Kiedyś było prawie od razu. Teraz trzeba czekać - ciekawe czy będzie jak na serverze testowym, że się czeka i czeka i ..... czeka .... i ... nic. wczoraj czekałem chyba ze 2 godziny i się nie zalogowałem.
Mam nadzieję, że na normalnym serwerze takich "długich" logowań nie będzie.
Mam identyczny problem a wcześniej go nie było![]()
jak można się zalogować do tso z konta na fb?
sposób jest taki niech ktoś wejdzie na twoją wyspę to wtedy się wchodzi bez czekania do gry